Τρίτη 22 Απριλίου 2014

LAKE PLACID 3 (2010)


Γραμμένο από τον David Reed ( BATTLESTAR GALACTICA , SUPERNATURAL ) και σκηνοθετημένο κατευθείαν για την απαιτητική τηλεόραση του Syfy από τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Griff Furst ( I AM OMEGA , 100 MILLION B.C. , SWAMP SHARK , ARACHNOQUAKE , GHOST SHARK , RAGIN CAJUN REDNECK GATORS ) . Γυρισμένο στην Βουλγαρία (το καταλαβαίνεις από τα ημίγυμνα γκομενάκια που πλατσουρίζουν ανάλαφρα μέσα στη λίμνη) .
Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με τον τίτλο ΣΤΑ ΣΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΜΝΗΣ 3 !
O Colin Ferguson ( EUREKA ) είναι ο ηρωικός δασοφύλακας , Nathan Bickerman . Μετακομίζει με την οικογένεια του - την γυναίκα του Susan και τον γιο τους Connor , δίπλα στην Μαύρη Λίμνη , γνωστή και ως λίμνη του θανάτου , αγνοώντας τα αιματοβαμμένα γεγονότα που συνέβησαν έναν χρόνο νωρίτερα . Σκοπεύει να τακτοποιήσει το σπίτι της θείας του που πέθανε πρόσφατα για να το πουλήσει . Οι ντόπιοι φυσικά δεν αναφέρουν οτιδήποτε για τους σαρκοφάγους πρώην ένοικους της λίμνης , καθώς πιστεύουν πως έχουν πλέον εξολοθρευτεί . Με τα πολλά ο Nathan αποφασίζει να μείνει . Δυστυχώς ο γιος του Nathan βρίσκει κάτι κροκοδειλάκια κοντά στη λίμνη και θεωρεί πως είναι καλή ιδέα να τα έχει κρυφά ως κατοικίδια για να παίζει ! Ο μικρός αρχίζει να τα ταϊζει και 2 χρόνια αργότερα οι κροκόδειλοι αποκτούν διαστάσεις ταινίας Asylum ! Το κρέας που κλέβει ο μικρός από το τοπικό κρεοπωλείο δεν φτάνει για χορτάσουν τα ψηφιακά κτήνη , και το κυνηγητό στην γύρω περιοχή ξεκινά ...
Η Yancy "Witchblade" Butler ( HARD TARGET , WITCHBLADE , KICK-ASS 1&2 ) είναι η Reba , θρυλική κυνηγός . O Nathan την κατηγορεί για τον διαμελισμό ελαφιών που συμβαίνει στη περιοχή και εκείνη προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα της , καθαρίζοντας τους σούπερ-κροκόδειλους ! Πέρα από εκείνη και τον δασοφύλακα , στο κυνηγητό μπαίνουν και κάτι έφηβοι που έχουν έρθει για διακοπές ...
Ο Michael Ironside ( TOP GUN , TOTAL RECALL , STARSHIP TROOPERS ) είναι ο Σερίφης Tony Willinger . Είναι αυτός που πείθει τον Nathan να μείνει στο σπίτι της θείας του και να μη το πουλήσει . O Ironside λειτουργεί περισσότερο ως το "μεγάλο" όνομα στην τηλε-παραγωγή . Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε ξεχασμένος στη θέση του .
Ο Velizar Binev είναι ο Dimitri , o χαρακτηριστικός "Βούλγαρος" κρεοπώλης (;) που φαίνεται να υπάρχει σε κάθε επαρχιακή πόλη της Αμερικής  ! Τον Binev τον έχω δει σχεδόν σε κάθε κατευθείαν-σε-dvd περιπέτεια/scifi που έχει γυριστεί στην Βουλγαρία , είτε είναι με Steven Seagal , ή με Wesley Snipes , ή με Jean-Claude Van Damme , ή με Dolph Lundgren !
------------------------------------
Ο ψηφιακός κροκόδειλος που επιτίθεται στην κάμερα προς το τέλος της ταινίας , πέρα από το αναμενόμενο ψεύτο-τίναγμα του θεατή που έχει χαλαρώσει μετά την ανατίναξη του βενζινάδικου που έκανε τσάντες τους μανιακούς κροκόδειλους , αφήνει τον κατάλληλο χώρο για συνέχεια - κάτι που έγινε πραγματικότητα το 2012 με το LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.