Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

DEVON'S GHOST: LEGEND OF THE BLOODY BOY (2005)

Μεταφυσικός βιντεο-τρόμος με slasher αισθητική και πολεμικές τέχνες , μανιακά σκηνοθετημένο από τους Johnny Yong Bosh και Koichi Sakamoto !
Όταν εννοώ μανιακά σκηνοθετημένο , εννοώ πως ο παραγωγός/σκηνοθέτης αρκετών POWER RANGERS και KAMEN RIDER τηλεοπτικών σειρών , Koichi Sakamoto , έχει αναλάβει την σκηνοθεσία - βοηθούμενος από πρωταγωνιστές που έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στις εν λόγω σειρές , όπως ο δεύτερος σκηνοθέτης του βίντεο Johnny Yong Bosh που υπήρξε ο Μαύρος Ranger στην πρώτη σειρά των POWER RANGERS (1994-1996) , και Πράσινος Ranger στα POWER RANGERS ZEO (1996) και POWER RANGERS TURBO (1997) !
Δεύτερη POWER RANGERS βετεράνος είναι η Karan Ashley , η οποία ήταν η Κίτρινη Ranger στην πρώτη σειρά ...
Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μια περιοχή πέριξ ενός λυκείου το οποίο επαναλειτουργεί υπό καινούργια διεύθυνση .
Οι μαθητές , οι οποίοι πρέπει να έχουν τελειώσει το κανονικό λύκειο για περισσότερο από 15 χρόνια , θυμούνται την σκοτεινή υπόθεση του Devon , ενός παλιού μαθητή του λυκείου που πριν από 10 χρόνια σκοτώθηκε από τους αυταρχικούς γονείς του , αλλά το φάντασμα του επέστρεψε και τους σκότωσε στο όνομα της μεταφυσικής εκδίκησης ! Το όνομα του Devon έχει περάσει από τότε σε επίπεδα αστικού μύθου και με την επονομασία Ματωμένος Devon συνεχίζει να τρομοκρατεί τους κατοίκους της περιοχής !
Οι φόβοι για νέο ξέσπασμα ανατριχίλας στον νεανικό πληθυσμό , γιγαντώνονται όταν μια σειρά ανεξήγητων φόνων με τον ίδιο τρόπο , μαρτυρούν την επανεμφάνιση του στο προσκήνιο ! Η αστυνομία πιστεύει πως τους φόνους με το τροποποιημένο ρόπαλο τους διαπράττει ένας αντιγραφέας δολοφόνος , αλλά τα "παιδιά" είναι πεπεισμένα πως ο Ματωμένος Devon έχει επιστρέψει ....
-------------------------
Η ταινία τείνει προς τα κλασικά πρότυπα slasher συρμού/χαμηλού προϋπολογισμού , αλλά η δράση με τα απανωτά κλωτσίδια που ρίχνουν δεξιά και αριστερά οι εκπαιδευμένοι Bosh και Ashley , το μετατρέπουν σε υβριδική ταινία Power Rangers
Περίμενα κάποια στιγμή ο Devon να γίνει γίγαντας και να σκάσει το Megazord από το πουθενά για να τον αντιμετωπίσει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.