Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

3-HEADED SHARK ATTACK (2015)


Γραμμένο με περιβαλλοντολογικό προβληματισμό από τους Jacob Cooney και Bill Hanstock ( APOCALYPSE POMPEII , AGE OF TOMMOROW ) .
Σκηνοθετημένο για το ξάγρυπνο κοινό του νυχτερινού προγράμματος του Syfy από τον Christopher Olen Ray ( REPTISAURUS , MEGACONDA , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , ALMIGHTY THOR , 2-HEADED SHARK ATTACK , MEGA SHARK VS KOLOSSUS ) .
Πρότυπος υποθαλάσσιος ερευνητικός σταθμός με την κωδική ονομασία "Περσεφώνη" , λειτουργεί μισό μίλι κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού και μελετάει τις επιπτώσεις της μόλυνσης που προκαλεί ο άνθρωπος στην θαλάσσια ζωή της περιοχής . Έμπειρη ομάδα 45 επιστημόνων καθηγητών θαλάσσιας βιολογίας από διάφορα πανεπιστήμια και εκπαιδευόμενοι μαθητές/μέλη ακτιβιστικών οργανώσεων που έχουν πάει για την εμπειρία και την συμμετοχή στην καλυτέρευση του περιβάλλοντος θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρόμο .
Μεταλλαγμένος τρικέφαλος Μεγάλος Λευκός καρχαρίας θα ματαιώσει τα σχέδια τους για γνώση και θα τους αναγκάσει να τρέχουν πανικόβλητοι από την μια άκρη της βάσης στην άλλη , τρώγοντας ότι βρεθεί στον δρόμο του στην πρώτη μισή ώρα .
Το επόμενο μισό θα αναλωθεί στα ουρλιαχτά όσων κατάφεραν να ξεφύγουν από την βάση και βρέθηκαν σε κοντινό κρουαζιερόπλοιο γεμάτο φοιτητές που απολαμβάνουν την χαρά του αλκοόλ εν πλω .
Η στυλίστρια των διασημοτήτων Karrueche Tran είναι η ευαισθητοποιημένη φοιτήτρια Maggie Peterson . Μελετάει τους ωκεανούς και η παρουσία της στην Περσεφώνη είναι κομβικής σημασίας για την εργασία της πάνω στην μόλυνση . Στην άφιξη της θα πετύχει την παρέα του πρώην της (και τον ίδιο) , Creg ( Brad Mills - ONE THREE HILL , ATLANTA ZOMBIE APOCALYPSE ) .
H Jenna Sims ( ATTACK OF THE 50 FOOT CHEERLEADER ) είναι η καθηγήτρια Laura Thomas . Δεν καταφέρνει να βγάλει ολόκληρη την ταινία ζωντανή . Απλά την βλέπουμε να κάνει μίνι ξενάγηση στους περιβαλλοντολόγους και στην συνέχεια να γίνεται γρήγορο γεύμα του τρικέφαλου κτήνους .
O Jaason Simmons ( BAYWATCH , FRANKENSTEIN REBORN , FRANKENSTEIN & THE WEREWOLF REBORN , SHARKNADO ) είναι ο δόκτωρ Nelson . Καταφέρνει να φύγει από την βάση , αλλά ο ηρωισμός του από την μακρινή δεκαετία του '90 δεν αρκεί για να τον σώσει .
Ο WWE Πρωτοπαλαιστής Rob Van Dam ( BLOODMOON , BLACK MASK 2: CITY OF MASKS , WRONG SIDE OF TOWN ) είναι ο Stanley . Βρίσκεται στο κρουαζιερόπλοιο και επεμβαίνει για να σώσει όσους μπορεί από τα τρία σαγόνια του καρχαρία !
Ο Danny Trejo ( MARKED FOR DEATH ) είναι ο Mike Burns . Κυκλοφορεί με ταχύπλοο στην γύρω από τον σταθμό περιοχή η οποία είναι σύμπλεγμα μικρότερων νησιών μαζί με άλλους χαρακτήρες οι οποίοι φαίνονται βρώμικοι από την δουλειά (;) . Πιθανότατα ηγείται ομάδας στραβωμένων με την μόλυνση της θάλασσας Μεξικάνων που τυχαίνει να είναι και λαθρέμποροι . Σφίγγει δόντια και κάνει πως τρέχει για τα ολόκληρα 10 λεπτά που εμφανίζεται .
Ο από-μηχανής-Μεξικανός σκάει με την πάνοπλη παρέα του στα τελευταία 20 λεπτά της ταινίας και μοιράζει ψηφιακές σφαίρες στο CGI-φρικιό της φύσης .
Φυσικά εκεί που δεν πιάνουν οι σφαίρες , η πάντα εύκαιρη MACHETE του θα καταφέρει να αποκολλήσει το κεντρικό κεφάλι του καρχαρία με πολλαπλά χτυπήματα . Κάτι που θα μοιράσει χαμόγελα για λίγη ώρα , αφού τα υπόλοιπα δύο κάνουν πως κοιμούνται για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή , ενώ από την πληγή θα φυτρώσουν σταδιακά άλλα 3 μικρότερα κεφάλια (άρα έχουμε να κάνουμε με Υδρα-Καρχαρία) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.