Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

SHARKNADO 2: THE SECOND ONE (2014)


Γραμμένο από τον Asylum-ικό Thunder Levi ( MUTANT VAMPIRE ZOMBIES FROM THE HOOD , 200 M.P.H. , AMERICAN WARSHIPS , AE: APOCALYPSE EARTH , ATLANTIC RIM , SHARKNADO TRILOGY ) και σκηνοθετημένο για το SYFY από τον Anthony C. Ferrante ( BOO , HEADLESS HORSEMAN , HANSEL & GRETEL ) .
Το πολιτισμικό φαινόμενο επιστρέφει πιο μανιακό από ποτέ εκτινάσσοντας τα ποσοστά τηλεθέασης στα ύψη , με το αλυσοπρίονο γεμάτο έντερα καρχαρία του Ian Ziering να διαπερνάει την Αμερική από την μια άκρη στην άλλη , εξαργυρώνοντας τον ιντερνετικό θόρυβο που έκανε η πρώτη ταινία .
Πλέον κάθε διασημότητα στην γη της ελευθερίας θέλει να λέει πως "ήμουν και εγώ σε κάποιο SHARKNADO" , αφού κάθε 5 λεπτά εμφανίζεται και κάποιος γόνος καλλιτέχνη , παρουσιαστής τηλεόρασης , ξεχασμένος ηθοποιός , κτλ ...
Ο Fin ( Ian Ziering - BEVERLY HILLS 90210 , SHARKNADO ) και η April ( Tara Reid - AMERICAN PIE , CHARLIE'S FARM ) ταξιδεύουν αεροπορικώς στην Νέα Υόρκη με σκοπό να παραβρεθούν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της April "Πως Να Επιβιώσετε Σε Έναν Καρχαριοστρόβιλο" (το οποίο κυκλοφόρησε και στον "πραγματικό" κόσμο στις 8 Ιουλίου του 2014) . Έχουν χωρίσει , αλλά έχουν ακόμη καλές σχέσεις και στηρίζει ο ένας τον άλλο .
Δυστυχώς για εκείνους , αλλά και για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης , ένας νέος Καρχαριοστρόβιλος τους ακολουθεί και παραλίγο να ρίξει το αεροπλάνο όπου επιβαίνουν .
Εξαιτίας δύο διαφορετικής θερμοκρασίας στρωμάτων αέρα που πολιορκούν την πόλη από δύο πλευρές , το αδίστακτο ψηφιακό φαινόμενο που κυνηγάει τους πρωταγωνιστές χωρίζεται στα δύο και είναι σχεδόν ασταμάτητο (το κόλπο με την βόμβα μέσα στον Καρχαριοστρόβιλο δεν πιάνει πια , οπότε η πειραματική φυσική στρέφει το βλέμμα σε πρόχειρες δεξαμενές φρέον οι οποίες είναι ικανές να παγώσουν τον στόχο αν εκραγούν) .
Η Vivica A. Fox ( INDEPENDENCE DAY , BATMAN&ROBIN , KILL BILL VOL.1&2 , MERCENARIES ) είναι η Skye , παλιά συμμαθήτρια του Fin η οποία διατηρεί ακόμη τρυφερά αισθήματα για αυτόν (έφταιγε ο πατέρας της που χώρισαν με λίγα λόγια) . Η σχέση τους πέρα από ένα ηρωικό team-up σε οροφή ουρανοξύστη για την αντιμετώπιση ψηφιακών καρχαριών δεν καταλήγει όπως θα ήθελε . Ο δευτερεύοντας χαρακτήρας της τουλάχιστον αποχωρεί εκρηκτικά , δίνοντας την ευκαιρία στον Fin να επιδείξει το ταλέντο του στο ροντέο ιπτάμενου καρχαρία ...
H Kari Wuhrer ( SLIDERS , THINNER , ANACONDA , EIGHT LEGGED FREAKS ) είναι η Ellen Brody , η αδελφή του Fin . Βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για διακοπές , μαζί με τα δύο παιδιά της και τον σύζυγο της Martin (ο τραγουδιστής των Sugar Ray , Mark McGrath) . Ο Martin είναι επίσης παλιός συμμαθητής του Fin , πιθανότατα πίσω στα '90ς , και υπάρχει ένας φιλικός ανταγωνισμός μεταξύ τους καθώς φαίνεται να ήταν και οι δύο ομορφόπαιδα σέρφερς που άλλαζαν τις γκόμενες σαν τις σανίδες τους - πλέον ώριμοι όμως και ικανοί να αντιμετωπίσουν ουρανοκατέβατους καρχαρίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.