Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

SHARKNADO 3: OH HELL NO! (2015)

 
"- Πως μπορούν και επιβιώνουν στο διάστημα ;!
- Πως μπορούν και επιβιώνουν μέσα σε έναν ανεμοστρόβυλο ;!"
- Fin και April Shepard . Στο διάστημα .
 
 Γραμμένο και σκηνοθετημένο από το δυναμικό ντουέτο που έφτιαξε και τα προηγούμενα δύο τηλεοπτικά αριστουργήματα του σύγχρονου κρυπτοζωϊκού κινματογράφου δράσης , Thunder Levin ( MUTANT VAMPIRE ZOMBIES FROM THE HOOD ) και Anthony C. Ferrante ( HANSEL & GRETEL ) .
Αυτή τη φορά πολλοί Καρχαριοστρόβιλοι σπέρνουν το χάος και τον θάνατο κατά μήκος της Αμερικανικής Ηπείρου και ενώνονται σε ένα τεραστίων διαστάσεων Καρχαριοστροβιλικό Τοίχος , κατευθυνόμενο προς την ανατολική ακτή .
O Ian Ziering ( SHARKNADO ) είναι ο Fin Shepard . Βρίσκεται στην Washington D.C. όπου και λαμβάνει μετάλλειο τιμής και (συμβολικό) χρυσό μινι-αλυσοπρίονο από τον Πρόεδρο της Αμερικής για τις υπηρεσίες του εναντίον του φονικού Καρχαριοστρόβιλου που κατέστρεψε την Νέα Υόρκη έναν χρόνο πριν . Νέος Καρχαριοστρόβιλος καταστρέφει τον Λευκό Οίκο και εγκαινιάζει τα γεγονότα της νέας ταινίας ανεβάζοντας τον πήχη επικίνδυνα για την συνέχεια της ιστορίας , καθώς ο Καρχαριοστρόβιλος καταστρέφει τόσο τον Λευκό Οίκο , όσο και τα γύρω μνημεία , φέρνοντας τιμημένες αναμνήσεις INDEPENDENCE DAY (1996) στο νου (η στιγμή που καρχαρίας πέφτει πάνω στην αγκαλιά του αγάλματος του Abraham Lincoln είναι κλασική) .
H Tara Reid ( AMERICAN PIE ) είναι η April πλέον κυρία Shepard . Έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Fin , βρίσκεται για ξέγνοιαστες διακοπές στα Στούντιο της Universal της Florida μαζί με την μητέρα της ( Bo Derek - ORCA , 10 , TARZAN THE APE MAN ) και την κόρη της Claudia ( Ryan Newman - HANNAH MONTANA ) . Εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών , ο Fin πηγαίνει οδικώς εκεί .
Η Cassie Scerbo ( MAKE IT OR BREAK IT , SHARKNADO ) είναι η Nova Clake , η πρώην του Fin από το πρώτο SHARKNADO (2012) , η οποία τελικά κατέληξε με τον γιο του και βρέθηκε μέσα στην κοιλιά ιπτάμενου καρχαρία . Υποφέρει από μετατραυματικό σοκ από τότε και τριγυρίζει την Ήπειρο κυνηγώντας Καρχαριοστρόβιλους με ειδικά sci-fi υπερόπλα . Έχει βάλει σκοπό ζωής να τους εξοντώσει όλους . Βρίσκει τον Fin στον δρόμο και πηγαίνουν μαζί στην Florida με πολεμικό αεροπλάνο . Φαίνεται να έχει ακόμη αισθήματα για εκείνον .
Ο David Hasselhoff ( KUNG FURY ) είναι ο πατέρας του Fin , Στρατηγός Gilber Grayson Shepard . Ο χαρακτήρας του είναι ρόλος κλειδί στην αντιμετώπιση των Καρχαριοστρόβιλων , καθώς θα είναι ο αστροναύτης που θα οδηγήσει το διαστημόπλοιο σε τροχιά και θα ρίξει ακτίνα θανάτου στο μάτι/κέντρο του μαζικού τοίχου/Καρχαριοστρόβιλου που έχει σχηματιστεί για να το εξατμίσει . Θυσιάζεται και καταλήγει μόνιμος κάτοικος φεγγαριού να χαιρετάει την αστερόεσσα .
Γνωστές Φάτσες Που Εμφανίζονται Στην Ταινία/Τους Τρώνε Ιπτάμενοι Καρχαρίες :
Ο Tuvoc ( Tim Russ ) κάνει τον Στρατηγό Gottleib .
Ο Teal'c ( Christopher Judge ) από το STARGATE κάνει τον αρχηγό της ειδικής φρουράς του Προέδρου της Αμερικής , Vodel . Χάνει το κεφάλι του με το που ανοίγει την πόρτα του μυστικού καταφυγίου κάτω από τον Λευκό Οίκο .
Ο Lou Ferrigno ( THE INCREDIBLE HULK , HERCULES , AVENGERS GRIMM ) κάνει επίσης έναν από τους πράκτορες που προστατεύουν τον Πρόεδρο της Αμερικής .
Η Μαρία Μενούνος κάνει την εκπρόσωπο τύπου του Λευκού Οίκου (;) .
O Lorenzo Lamas ( RENEGADE ) κάνει έναν αξιωματικό του Αμερικανικού στρατού . Τόσο αυτός , όσο και οι Ferrigno και Judge , δεν έχουν συμπεριλάβει την συγκεκριμένη ταινία μέσα στα υπόλοιπα διαμάντια της φιλμογραφίας τους στο imdb .
Ο Jerry Springer ζητάει να βγει φωτογραφία με έναν τεράστιο καρχαρία στα στούντιο της Universal ο οποίος αποδεικνύεται ψηφιακά ζωντανός .
Ο WWE πρωτοπαλαιστής Chris Jericho κάνει τον υπάλληλο του rollercoaster στα στούντιο της Universal και φαγώνεται από καρχαρία που τσουλάει στις ράγες .
Ο George R.R. Martin βλέπει το 3-HEADED SHARK ATTACK (2015) σε σινεμά και χάνει το κεφάλι του από επίθεση ιπτάμενου καρχαρία μέσα στην αίθουσα .
Τουλάχιστον 10 δημοσιογράφοι και παρουσιαστές από τηλεοπτικές εκπομπές του καναλιού στο οποίο ανήκει και το SYFY χάνουν την ζωή του μέσα στα στούντιο τους , αλλά είναι πολύ πιθανό να γλύτωσαν με θαυματουργό τρόπο και να τους δούμε να ψευτο-αγωνιούν όπως και στην πραγματική ροή των προγραμμάτων τους και στο 4 .
Οι δίδυμοι Jedward (εκπρόσωποι της Ιρλανδίας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2012) κάνουν τους επιβάτες του καταραμένου rollercoaster .
Ένας από τους 'N SYNC ( Chris Kirkpatrick ) κάνει τον υπέρβαρο ναυαγοσώστη σε πισίνα των στούντιο της Universal .
O ράπερ Ne-Yo κάνει τον Πράκτορα Devoreaux .
-----------------------------------------------
Αυτή τη φορά η Asylum πρωτοτυπεί και χρησιμοποιεί το τηλεοπτικό μέσο ως το απόλυτη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης "τελειώνοντας" την ταινία με αγωνιώδες cliffhanger .
Ο χαρακτήρας της Tara Reid κινδυνεύει άμεσα από θανατηφόρο χτύπημα κομματιού διαστημοπλοίου που κατευθύνεται κατά πάνω της . Ο θεατής έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να ψηφίσει για το άν θέλει να πεθάνει ή αν θέλει να την δει στο SHARKNADO 4 που θα βγει σε έναν χρόνο στο site του SYFY !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.