Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ANDROID COP (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Asylum-ικό Mark Atkins ( EVIL EYES , HALLOWEEN NIGHT , DRAGONQUEST , SAND SHARKS , ROAD WARS ) .
Πρόκειται για την απάντηση της Asylum στο ROBOCOP (2014) .
Βρισκόμαστε στο Los Angeles του 2037 . Οι περιοχές της πόλης έχουν χωριστεί σε ζώνες κινδύνου όπου επικρατεί το χάος και η ανομία , καθώς οι κάτοικοι των ζωνών χάνουν την ζωή τους από άγνωστη ασθένεια η οποία πιθανότατα να συνδέεται με εκπομπή ραδιενέργειας . Η αστυνομία αδυνατεί να ελέγξει τους δρόμους και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ρίχνει στην μάχη της διατήρησης του νόμου πρότυπα ανδροειδή ως μονάδες υποστήριξης .
O Michael Jai White ( SPAWN , UNIVERSAL SOLDIER: THE RETURN , BLACK DYNAMITE , SKIN TRADE ) είναι ο Λοχίας Hammond , ηρωικός ντετέκτιβ της αστυνομίας του Los Angeles . Έχει χάσει τον συνάδελφο του μέσα στην Ζώνη του Θανάτου και σύντομα γίνεται άσπονδο ζευγάρι με ένα ανδροειδές . Η πρώτη αποστολή που αναλαμβάνουν είναι να βρουν και να σώσουν από τους αγριανθρώπους που περιφέρονται στην Ζώνη την κόρη του Δημάρχου του Los Angeles , Helen Jacobs ( Larissa Vereza - από το 2005 εμφανίζεται σε Βραζιλιάνικες σαπουνόπερες ) . Η Helen δεν είναι ακριβώς η Helen , αλλά ένα ανδροειδές που της μοιάζει εξωτερικά και κουβαλάει μέσα του την συνείδηση της ως "Τηλε-ύπαρξη" ! Μετά από ένα ατύχημα (που συνδέεται άμεσα με την "αληθινή" ταυτότητα του Hammond) , η Helen πέφτει σε κώμα και η συγκεκριμένου τύπου "μεταφορά" , ήταν ο μόνος τρόπος διάσωσης της ζωής της ...
O Randy Wayne ( TERROR TOONS 2 , FRAT PARTY , TRUE BLOOD , PARANORMAL ISLAND ) είναι το πρότυπο ανδροειδές με την ακόμη πιο πρότυπη ονομασία Advance Autonomous Artificial Intelligence Neural Net Law Enforcement Droid , γνωστός και ως Andy για συντομία στους συναδέλφους του . Είναι η τελευταία λέξη στην εφαρμογή του νόμου . Γίνεται ο νέος συνάδελφος του Hammond και μαζί λειτουργούν ως ζευγάρι σε κωμωδία καταστάσεων με αστυνομικούς .
Ο Charles S. Dutton ( ALIEN 3 , MIMIC , GOTHIKA , THRESHOLD , LEGION , BAD ASS ) είναι ο Δήμαρχος του Los Angeles , Jacobs . Φυσικά είναι διεφθαρμένος και θέλει να σκοτώσει την ίδια του την κόρη για να μην αποκαλύψει την σχέση του με επίσης διεφθαρμένους αστυνομικούς οι οποίοι βοηθούν στο να μολύνουν τον τοπικό πληθυσμό των ζωνών για να ρίξουν τις τιμές των οικοπέδων προς εκμετάλλευση .
Η ακόμη ανθρώπινη συνείδηση του δεν τον αφήνει σε ησυχία και αποχωρεί από την ιστορία με αυτοπυροβολισμό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.