Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

THE HOSPITAL (2013)


Γραμμένο από τους β-ηθοποιούς Jim O'Rear ( DAY OF THE LIVING DEAD , WOLFSBAYNE , DORM OF THE DEAD , CHAINSAW CHEERLEADERS κτλ ) και Daniel Emery Taylor ( HELL-EPHONE , NIGHT OF THE CANNIBALS , THE HOSPITAL 2 , SASQUATCH VS YETI ) . Σκηνοθετημένο από τους Tommy Golden ( FEAR: THE SERIES , STEPHEN KING'S THE BOOGEYMAN ) και Daniel Emery Taylor .
Κυνήγι φαντασμάτων σε υποτιθέμενο στοιχειωμένο νοσοκομείο (ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στις Πολιτείες της Αμερικής σύμφωνα με τους "ειδικούς") καταλήγει σε σφαγή από παρανοϊκό ο οποίος πέρα από κατά συρροή δολοφόνος είναι και μέλος σπείρας που γυρίζει snuff ταινίες .
Το παλιό νοσοκομείο του St. Leopold θεωρείται τόπος έλξης διαφόρων παρακατιανών που δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο με την ζωή τους από το να κυνηγάνε το ανεξήγητο . Οι ντόπιοι θεωρούν το μέρος καταραμένο , τόπο λατρείας του Σατανά και είναι σίγουροι πως εκεί μέσα περιπλανιούνται ακόμη βασανισμένες ψυχές . Τροφαντή φοιτήτρια αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο ως μέρος της μεταφυσικής εργασίας της . Αντί διασκέδασης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον επίσης υπέρβαρο επιστάτη Stanley , ο οποίος πέρα από λάτρης του γρήγορου φαγητού είναι κατά συρροή βιαστής , δολοφόνος και γενικότερα παλαβός - με αποτέλεσμα να γίνει το νέο του κατοικίδιο . Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με την εμφάνιση ιντερνετικών κυνηγών φαντασμάτων οι οποίοι έχουν βάλει στόχο ζωής την εξερεύνηση του αγνώστου και την απόκτηση γρήγορου χρήματος . Διοργανώνουν φεστιβάλ τριών διανυκτερεύσεων με τα φαντάσματα στο εν λόγω νοσοκομείο (μόνο με 250 δολάρια το άτομο) , με τα γνωστά ιλαρά αποτελέσματα .
Τόσο ο Stanley , η φοιτήτρια , οι κυνηγοί φαντασμάτων με τις καλεσμένες τους (που αγνοούν της πραγματικές προθέσεις των κυνηγών) , όσο και τα ίδια τα ψηφιακά φαντάσματα συν αποφασισμένος όχλος οπλισμένων ντόπιων οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τις πύλες της κολάσεως μια και καλή (δυστυχώς χωρίς δίκρανα και αναμμένους πυρσούς) , δεν υπολόγισαν τον προϋπολογισμό της βιντεο-παραγωγής για να κάνουν όλα τα παραπάνω πιστευτά σε όσους βρίσκονται εκτός οθόνης ...
Απαγορευμένο (;) στην αγορά της Βουλγαρίας και από τα σουπερμάρκετ της Tesco στην Αγγλία για την πληθώρα βίαιων/σεξουαλικών σκηνών και την γενικότερη έλλειψη υποκριτικής ικανότητας των συμμετεχόντων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.