Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

THE BIGFOOT TAPES (2012)


Γραμμένο/βασισμένο σε και-καλά αληθινά γεγονότα και σκηνοθετημένο με πανικόβλητη κάμερα από τον ηθοποιό Stephon Stewart (η σκηνή που είχε ως "transvestite" σε ένα επεισόδιο του NIP/TUCK , κόπηκε) .
Γνωστό και ως BIGFOOT COUNTY .
Ο Stephon Lancaster ( Stephon Stewart ) πείθει τον γεροδεμένο αδελφό του Davee ( Davee Youngblood - CAGED HEARTS , OPERATION BALICATAN , WHEN EAGLES STRIKE ) και την μέλλουσα νύφη του Shy ( Shy Pilgreen - DEFCON 2012 , NOCTURNA ) να τον ακολουθήσουν στην μικρή πόλη Siskiyou της California , με σκοπό να γυρίσει ένα ερασιτεχνικό ντοκιμαντέρ σχετικό με την ύπαρξη του μυθικού "Μεγαλόποδα" . Η συγκεκριμένη περιοχή είναι γνωστή από τις δεκάδες αναφορές για εμφάνιση του συγκεκριμένου όντος και ο Stephon είναι σίγουρος πως θα αποδείξει επιτέλους την αυθεντικότητα τους με ακράδαντα στοιχεία μαγνητοσκοπημένα με την κάμερα του . Μετά από αρκετές συνεντεύξεις πολύχρωμων τοπικών χαρακτήρων με καρό πουκάμισα η ομάδα θα καταλήξει στον μυστήριο ερημίτη , Travis ( Sam Ayers - SEAQUEST DSV , ANGEL , TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES ) . O εκκεντρικός Travis ζει παρέα με τις κότες του και την μεγάλη συλλογή τσεκουριών που έχει μέσα στο τροχόσπιτο του . Πιστεύει πως γνωρίζει που κατοικεί το μεγαλόσωμο ανθρωποειδές και συμφωνεί να συνοδέψει τον Stephon στην τοποθεσία μετά από σύντομη προσευχή και άλειμμα με αγιασμό για προστασία . 4 μίλια μέσα στο δάσος αργότερα (και 38 λεπτά μέσα στη ταινία) , ο ήδη αποτρελαμένος μεσήλικας παθαίνει κρίση πανικού και παρατάει σύξυλους τους υπόλοιπους οι οποίοι είναι σίγουροι πως θα επιστρέψουν στο αυτοκίνητο τους χωρίς πολλά προβλήματα - παρόλο που δεν ξέρουν που βρίσκονται και η night-vision απομόνωση της νύχτας πλησιάζει .
Η απόγνωση της επόμενης ημέρας θα μετατραπεί σταδιακά σε τρόμο για επιβίωση , ενώ τα πραγματικά τέρατα που κυκλοφορούν στην περιοχή δεν έχουν καμία σχέση με το κόσμο του φανταστικού ...
Ο Μεγαλόποδας :
Όσο τον βλέπεις εσύ , άλλο τόσο τον βλέπω και εγώ και οι πανικόβλητοι που τρέχουν ουρλιάζοντας μέσα στη νύχτα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.