Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

I-LIVED (2015)


Γραμμένο από τους Brian Breiter ( AMITYVILLE: THE REAWAKENING ) και Franck Khalfoun ( P2 , MANIAC ) . Σκηνοθετημένο από τον δεύτερο .
O Jeremiah Watkins ( ANIMEME ) είναι ο Josh Fosse , βιντεομπλόγκερ κάτω των 30 χρονών που έχει πάει στο Stanford , αλλά δεν έχει καταφέρει πολλά στην ζωή του πέρα από το να κάνει ζωντανά σαχλο-reviews σε applications τηλεφώνου . Έχει προβλήματα με τις κοπέλες (τον παράτησε πρόσφατα η δικιά του) και δεν έχει φτιάξει τον ακριβή αριθμό κοιλιακών που χρειάζονται για να κάνει την κατάλληλη κοινωνική εντύπωση σε αυτές . Πέρα από το βίντεομπλογκ δεν κάνει κάτι άλλο στη ζωή του και έχει μείνει πίσω στο νοίκι του καινούργιου του σπιτιού ήδη τρεις μήνες .
Η ζωή του αλλάζει προς το καλύτερο όταν αρχίζει να χρησιμοποιεί για πλάκα ένα νέο application στο I-phone του το οποίο ονομάζεται I-lived (ανάποδα διαβάζεται και Devil-I) - κάτι που έχει καταστροφικές συνέπειες στους γύρω του όταν το πρόγραμμα αρχίζει να του ζητάει ανταλλάγματα που τον βγάζουν από την προσωπική του ζώνη άνεσης (απαγωγή , βασανισμός , φόνος , κτλ) . Βρίσκει καινούργια καυτή κοπέλα , το μπλόγκ του αναγνωρίζεται από μεγάλη εταιρία και αρχίζει να πληρώνεται για τις εξυπνάδες του αποκτώντας 8 εκατομμύρια ακόλουθους , την ίδια στιγμή που η μητέρα του υποφέρει από μια περίεργη ασθένεια και ένας μαυροφορεμένος άντρας φαίνεται να παρακολουθεί την κάθε του κίνηση . Όταν ο Josh καταλαβαίνει σε τι συμφωνία έχει συναινέσει είναι αργά και ο δρόμος προς την αυτοκαταστροφή τελειώνει σταδιακά με βίαιο τρόπο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.