Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

POSEIDON REX (2013)


Γραμμένο από τον Rafael Jordan ( YETI: CURSE OF THE SNOW DEMON , DRAGON WASPS , RAGIN CAJUN REDNECK GATORS ) και σκηνοθετημένο για την μεταμεσονύχτια ζώνη τηλεοπτικού προγράμματος - πιθανότατα με σκοπό συμπλήρωσης ενσήμων για την σύνταξη από τον Mark L. Lester ( CLASS OF 1984 , FIRESTARTER , COMMANDO , CLASS OF 1999 ) .
O Brian Krause ( RETURN TO THE BLUE LAGOON , SLEEPWALKERS , CHARMED , 2012: SUPERNOVA ) είναι ο Jackson "Jacks" Slate , τυχοδιώκτης και μυστηριώδης άντρας της περιπέτειας που βρίσκεται στα ίχνη του χαμένου χρυσού Ισπανών κατακτητών στις ακτές του ειδυλλιακού Belize . Ανατινάζοντας ένα μέρος του βυθού για να έρθει πιο κοντά στα ίχνη του θησαυρού απελευθερώνει κατά λάθος αμφίβιο ψηφιακό δεινόσαυρο της Κρητιδικής περιόδου ο οποίος σκορπάει τον θάνατο στην γύρω περιοχή αυξομειώνοντας το μέγεθος του κατά βούληση και τρέχοντας τόσο στην στεριά όσο και πάνω στην θάλασσα .
Ο Slate εξαιτίας των τυχοδιωκτηκών του εξαρτήσεων είναι πλεγμένος με Τζαμαικανούς γκάνγκστερς οι οποίοι λυμαίνονται το νησί με τον ψηφιακά ενισχυμένο οπλισμό τους και θέλουν τον Ισπανικό χρυσό για την πάρτη τους - κάτι που δεν τους βγαίνει σε καλό .
H Anne McDaniels ( DEATH ON DEMAND , APOCALYPSE CA , ATTACK OF THE 50 FOOT CHEERLEADER - σε σοβαρότερες τηλεοπτικές σειρές κάνει συνήθως την στρίπερ , ή την μηχανόβια γκόμενα , ή το μοντέλο δαντελωτών εσωρούχων ) είναι η Sarah , επιστήμονας αγνώστου ειδικότητας - ας υποθέσουμε με πτυχίο στην βιολογία . Είναι αυτή που ονομάζει τον δεινόσαυρο μετά το αρχικό Predator X σε Poseidon Rex μιας και είναι θαλάσσιος - οπότε το όνομα του "Βασιλιά" της θάλασσας , Ποσειδώνα είναι το καταλληλότερο . Η Sarah ερωτεύεται τον αλήτη Slate όπως είναι αναμενόμενο μέσα σε κρίσιμες καταστάσεις και μαζί (συν ένα ζευγάρι που έχει πάει στο νησί για διακοπές και τον εκπαιδευτή καταδύσεων τους οι οποίοι δεν θα μείνουν ζωντανοί μέχρι το τέλος της ταινίας) θα προσπαθήσουν να βάλουν ένα τέλος στην αυτοκρατορία του τρόμου που έχει εδραιώσει πάνω στο νησί ο ψηφιακός δεινόσαυρος . Ταυτόχρονα θα πρέπει να τρέξουν γιατί ο στρατός ετοιμάζεται να ανατινάξει το νησί για να αντιμετωπίσει την θανατηφόρα απειλή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.