Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

RAIDERS OF THE LOST SHARK (2014)


Γραμμένο με αναφορά σε Ιντιάνα Τζόουνς στον τίτλο και υπόνοια στους εισαγωγικούς τίτλους πως πρόκειται "για αληθινή ιστορία" από τους Brett Kelly ( THE BONESETTER , GHOST IN A TEENY BIKINI , BIKINI GIRLS FROM THE LOST PLANET , MY FAIR ZOMBIE ) David A. Loyd ( IRON SOLDIER , JURASSIC SHARK ) και Trevor Payer ( SHE-REX , THUNDERSTORM: THE RETURN OF THOR ) .
Σκηνοθετημένο χωρίς ίχνος ντροπής και με περιορισμένο προϋπολογισμό από τον Scott Patrick ( PLANET BLOOD , BLOOD RED MOON , RISE OF THE BLACK BAT ) .
Φοιτητές αποφασίζουν να περάσουν ξέγνοιαστα σε απομακρυσμένο από τον πολιτισμό μικρό νησί και έρχονται αντιμέτωποι με καρχαρία ο οποίος έχει δραπετεύσει από κοντινό μυστικό εργαστήριο του στρατού και είναι διψασμένος για ανθρώπινη σάρκα - λέγοντας μυστικό εργαστήριο εννοώ μια περιφραγμένη λίμνη στη μέση του πουθενά που φυλάσσεται από δυο ταλαίπωρους σεκιουριτάδες !
Ο θαλάσσιος θηρευτής (ο οποίος εκπέμπει ραδιενέργεια και πετάει , κάτι που κάνει το περίπλοκο της κατάστασης με τα αίσχος ειδικά εφέ ακόμη πιο ειδικό) που υποτίθεται πως είναι ο τελευταίος "Μεγαλόδοντας" έχει τροποποιηθεί γενετικά να κυνηγά με μίσος ανθρώπους που βρίσκονται σε κοντινή σε αυτόν απόσταση και να τους κάνει να βουτούν μέσα στο νερό σαν να τους τραβάει κάτι από κάτω τους , καθώς τα λεφτά για πειστικά ψηφιακά εφέ των περισσότερων εναέριων επιθέσεων ήταν περιορισμένα ...
Η Δόκτωρ Raynolds ( Candice Lidstone - HOMICYCLE , SPYFALL , THE SCARECROW CLUB ) είναι η μοναδική επιζών από την συνάντηση με τον ψηφιακό ιπτάμενο καρχαρία πριν από πολλά χρόνια (ασπρόμαυρο φίλτρο στο βίντεο) , κάτι το οποίο φαίνεται να την βασανίζει ακόμη στην καθημερινότητα της , αποσπώντας την προσοχή της την ώρα που παραδίδει μάθημα θαλάσσιας βιολογίας στο πανεπιστήμιο . Τρεις φοιτητές της θεωρούν καλή ιδέα να επισκεφτούν το ο-θεός-να-το-κάνει νησί όπου συνέβησαν τα αποτρόπαια γεγονότα που οδήγησαν στον χαμό της αγαπημένης της αδελφής , αναγκάζοντας την να επέμβει για την σωτηρία τους και να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος μια τελευταία φορά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.