Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

CREEP (2014)


Γραμμένο ως δημιουργική άσκηση στο μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη κατάσταση από τους Mark Duplass ( THE LAZARUS EFFECT ) και Patrick Brice ( βοηθός παραγωγής στο PIG HUNT ) . Σκηνοθετημένο τίμια με κάμερες χειρός από τον Patrick Brice . Αυτό είναι το πρώτο μέρος τριλογίας ... Από έναν από τους παραγωγούς των PARANORMAL ACTIVITY (2007) και THE PURGE (2013) για να μη ξεχνιόμαστε .
Ο Aaron ( Patrick Brice ) είναι άνεργος κινηματογραφιστής και έχει άμεση ανάγκη από λεφτά . Απαντάει σε μια αγγελία που βρίσκει στο Craigslist και καταλήγει στο σπίτι του Josef ( Mark Duplass ) μέσα στο δάσος .
O Josef παρουσιάζεται ως επιζώντας καρκίνου ο οποίος έχει μάθει πως έχει άλλους δύο με τρεις μήνες ζωής εξαιτίας μετάστασης της αρρώστιας στον εγκέφαλο . Θέλει ο Aaron να κινηματογραφήσει την καθημερινότητα του με πρόσχημα πως την ταινία θα την δει ο αγέννητος ακόμη γιος του μετά τον θάνατο του ώστε να τον γνωρίσει κατά κάποιο τρόπο .
Τα πράγματα είναι φυσικά πιο αρρωστημένα μέσα στον εγκέφαλο του , κάτι το οποίο ανακαλύπτει ο θεατής προς το τέλος της ταινίας (όχι πως δεν είχαν χτυπήσει τα καμπανάκια από το πρώτο λεπτό για μερικούς) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.