Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

LAKE PLACID VS ANACONDA (2015)


Πέμπτη κατευθείαν-σε-dvd είσοδος και για τα δύο κρυπτοζωικά franchises του τρόμου .
Γραμμένο στα χνάρια του Asylum-ικού MEGA PYTHON VS GATOROID (2011) από τον Berkeley Anderson ( DRAGON DYNASTY , GRENDEL , INVASION ROSWELL , ROBOCROC ) και σκηνοθετημένο για την τηλεόραση στην Βουλγαρία από τον A.B. Stone .
Η Sarah Murdoc ( Annabel Wright - BLOOD IN THE WATER , GODFORSAKEN ) , κόρη του διευθυντή της σατανικής φαρμακευτικής εταιρίας Wexel Pharmaceuticals που προβλημάτισε το κοινό στα ANACONDA 3: OFFSPRING (2008) και ANACONDAS: TRAIL OF BLOOD (2009) , έχει αναλάβει τα ηνία της απερισκεψίας και επιμένει να παίζει με την φύση διαταράσσοντας την ισορροπία της . Μετά από σοβαρή επιστημονική έρευνα , έχει φτάσει στο συμπέρασμα πως για να βρει την πηγή της αιώνιας νεότητας χρησιμοποιώντας εκχυλίσματα Ματωμένης Ορχιδέας , θα πρέπει να συνδυάσει το DNA των τεράστιων φιδιών ανακόντα (αφού μέχρι στιγμής είναι το μόνο είδος στο οποίο λειτουργεί η θαυματουργή ουσία) και των μεταλλαγμένων κροκοδείλων που πλέον θεωρούνται είδος υπό εξαφάνιση στην Μαύρη Λίμνη .
Θέλοντας να συλλέξουν τα πολύτιμα γονίδια των κροκοδείλων για ελεγχόμενη αναπαραγωγή μεταξύ των φιδιών , η εταιρία στέλνει επιστήμονες μέσα στην περιφραγμένη λίμνη . Η απελευθέρωση των φιδιών μέσα σε μερικά λεπτά (γιατί πάντα κάτι πάει στραβά) στον τοπικό πληθυσμό της λίμνης θα ξεκινήσει μια σειρά ατυχών γεγονότων που σχεδόν θα εξολοθρεύσουν όλη την κοντινή κοινότητα Aroostook , αφού ο φράχτης θα πέσει και οι κροκόδειλοι θα βγουν έξω για φαγητό .
Οι κροκόδειλοι επιτίθενται σε όποιον βρουν , ενώ τα φίδια απλά μεγαλώνουν σε διάσταση , σφίγγοντας αυτοκίνητα και άτυχους κροκόδειλους μέχρι θανάτου φτιάχνοντας μεταποκαλυπτική ατμόσφαιρα επιβίωσης στο δάσος γύρω από την Λίμνη Clear .
Η ηρωική σερίφης Reba και ο δασονόμος Tull θα ενώσουν τις δυνάμεις τους - αλλά όχι τις καρδιές τους - για να σώσουν την κατάσταση και να καταστρέψουν τα ψηφιακά ανοσιουργήματα , αποφεύγοντας την κατάποση .
H Yancy Butler ( HARD TARGET , WITCHBLADE , KICK-ASS 1&2 ) είναι η Reba . Είναι η σερίφης του Aroostook . Την γνωρίσαμε ως σκληροτράχηλη κυνηγό κροκοδείλων στο LAKE PLACID 3 (2010) , όπου και πέθανε . Μείναμε άφωνοι με την θαυματουργή επιστροφή της στο LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER (2012) . Πλέον δεν απορούμε που κατέληξε σερίφης σε αυτή την συνέχεια .
Ο Corin Nemec ( PARKER LEWIS CAN'T LOSE , RAGING SHARKS , SEA BEAST , SAND SHARKS , DRAGON WASPS , JURASSIC ATTACK , DRACANO , ROBOCROC ) είναι ο ειδικός (κρίνοντας από την αταβιστική φιλμογραφία του) σε κρυπτοζωικά θέματα δασονόμος , Tull . Η μονάκριβη κόρη του Bethany ( Skye Lourie - THE PILLARS OF EARTH , THE FACILITY ) βρίσκεται στην Λίμνη Clear (μια κοντινή λίμνη στην Μαύρη Λίμνη) για να περάσει ένα σαββατοκύριακο μύησης με τις υποψήφιες αδελφές της για ένταξη σε κολεγιακή αδελφότητα . Οι περισσότερες φαίνεται να είναι μεταφερόμενες από κολέγια της Βουλγαρίας με ειδίκευση στην γυμνόστηθη ηλιοθεραπεία .
Τα τέρατα φυσικά κατευθύνονται προς τα εκεί με άγριες διαθέσεις , οπότε ο Tull θα πρέπει να επέμβει άμεσα .
Ο Robert Englund ( 2001 MANIACS , HATCHET , HEARTSTOPPER , JACK BROOKS: MONSTER SLAYER , ZOMBIE STRIPPERS! ) είναι ο Bickerman , ο μονόφθαλμος λαθροθήρας με τον γάντζο για χέρι και ένα μεταλλικό πόδι . Επέζησε και αυτός από θαύμα , καθώς στο LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER (2012) είχε ανατιναχτεί σε ψηφιακό ζωμό αίματος . Παρόλο που έχει μείνει μισός άνθρωπος , δεν έχει βάλει ακόμη μυαλό και συνεχίζει να κυνηγάει κροκόδειλους . Η Murdoc τον στρατολογεί με το ζόρι για να εντοπίσει τα χαμένα της φίδια μέσα στον κακό χαμό που επικρατεί .
Το γεγονός πως ο Bickerman την γλυτώνει για άλλη μια φορά και το μάτι του επανέρχεται σε φιδίσιο mode , ήταν από μόνο του αρκετό για να ανεβάσει τον πήχη για την επόμενη συνέχεια του δύο-σε-ένα τίτλου . Η συμφωνία για καλύτερα πράγματα κλείνει μαζί με την ταινία , την στιγμή που σπάει αυγό φιδιού και βγαίνει από μέσα ανακοντάκι με κεφάλα κροκόδειλου ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.