Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

NINJA DEMON'S MASSACRE (1988)


Γραμμένο από τους Sally Nichols και Harold Owen και σκηνοθετημένο/κομμένο-ραμμένο από τον Godfrey Ho (ο οποίος υπογράφει ως Tommy Cheung) .
Γνωστό και ως DEMON'S MASSACRE , NINJA DESTRUCTOR .
O χωροχρόνος μπερδεύεται για άλλη μια φορά , καθώς ο Godfrey Ho μιξάρει δημιουργικά μια περιπέτεια από την Ταϋλάνδη με μερικές σκηνές δράσης με Νίντζα .
Ο Stuart Smith ( THE ULTIMATE NINJA , NINJA DESTROYER , NINJA HUNT , NINJA KILL , NINJA: SILENT ASSASSIN , GOLDEN NINJA INVASION , DEATH CODE: NINJA , COBRA VS NINJA , CHALLENGE OF THE NINJA και λοιπές βιντεοπεριπέτειες με Νίντζα μέσα σε 6 χρόνια αποκλειστικά Νίντζα φιλμογραφίας ) είναι ο διεθνής πράκτορας της Ιντερπόλ , Robinson Collins . O Collins πέρα από την εκπαίδευση που είχε λάβει από την υπηρεσία του είχε μαθητεύσει δίπλα στον τελευταίο Χρυσό Νίντζα , γεγονός που τον κάνει ικανό στο να κρατάει σπαθί Νίντζα και σίγουρο σαν Νίντζα όταν του επιτίθενται δεκάδες μαυροφορεμένοι Νίντζα από το πουθενά ! Παρόλα αυτά , δεν μεταμορφώνεται ποτέ ο ίδιος σε Νίντζα με μαγικό τρόπο .
Ο Collins βρίσκεται στο Hong Kong και στα χνάρια Ασιάτη γκάγκστερ Willy , ο οποίος πουλάει Αμερικάνικα στρατιωτικά μυστικά σε κομμουνιστές οι οποίοι έχουν διασυνδέσεις με αλεξίσφαιρους Νίντζα και Ρώσσους συντρόφους σε διαφορετική ταινία !
Επειδή δεν μπορεί να μεταφερθεί άμεσα στην Ταυλάνδη και να συλλάβει ο ίδιος τον Willy (καθώς το καθήκον τον κρατάει στο Hong Kong όπου θα πρέπει να συλλάβει τον εκεί σύνδεσμο των κομμουνιστών κύριο Cole) , στέλνει τον φάκελο με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει στον συνάδελφο του Max ( Sorapong Chatree - ROBO VAMPIRE , COBRA THUNDERBOLT , ONG BAK 2&3 , BANGKOK KNOCKOUT ) ο οποίος είναι ντόπιος και παρεισφρέει πιο εύκολα μέσα στην συμμορία . Στην ταινία από την Ταυλάνδη συναντάμε και άλλους δύο χαρακτήρες οι οποίοι λειτουργούν ως συνεργοί του Max και έχουν μπει στο σπίτι του Willy προσποιούμενοι τους δασκάλους των δύο ανήλικων παιδιών του , την Christine και τον Jack . Οι δύο τους μάλλον είναι αδέλφια και ειδικοί πράκτορες της αστυνομίας πιθανότατα , μιας και τους βλέπουμε να επικοινωνούν με ασύρματους κρυμμένους είτε μέσε σε δεμάτια σανού , είτε μέσα στο σουτιέν της Christine .
OI KAKOI:
Ο κύριος Cole είναι ο κακός δυτικός που φαίνεται να έχει διασυνδέσεις με τους μαυροφορεμένους Νίντζα και τους Ρώσους κομουνιστές - οι οποίοι παίζουν μπάλα και στις δύο ταινίες σεναριακά . Αρχικά πίστεψα πως και ο ίδιος είναι Νίντζα, ή έχει λάβει κάποιου είδους εκπαίδευση που θα οδηγούσε σε εκκεντρική τελική αναμέτρηση ανάμεσα σε πολύχρωμες εκρήξεις με τον Stuart Smith . Το πειραματικό editing της ταινίας είναι τόσο αλλοπρόσαλλο που τελειώνει αφήνοντας ερωτηματικά για την τύχη του , ή ελπίδα για κάποιου είδους συνέχεια σε επόμενη ταινία η οποία δεν γυρίστηκε ποτέ .
Ο Willy είναι ο κακός από την άγνωστη Ταυλανδέζικη ταινία . Φαίνεται συνταξιούχος καφενείου , αλλά περνάει και για αρχηγός συμμορίας οι οποίοι αλωνίζουν στην ύπαιθρο μοστράροντας καουμπόικες ζώνες με εξάσφαιρα και χειροβομβίδες . Θα μπορούσε να είναι άνετα και έμπορος ναρκωτικών/λευκής σάρκας . Τα βράδια φοράει την στρατιωτική του στολή και ποζάρει σαν κομμουνιστής συνταγματάρχης παραστρατιωτικής οργάνωσης/τοπικής χούντας ο οποίος θέλει να εξοντώσει τους δειλούς καπιταλιστές της περιοχής και να βιάσει το καυτό γκομενάκι που έχει προσλάβει για οικότροφη δασκάλα στα δύο παιδιά του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.