Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

THE COLLECTION (2012)


Γραμμένο από τους Patrick Melton και Marcus Dunstan ( FEAST TRILOGY , SAW IV,V,VI& 3D , THE COLLECTOR , PIRANHA 3DD , HALLOWEEN RETURNS ) . Σκηνοθετημένο από τον δεύτερο .
Ο μανιακός μασκοφόρος συλλέκτης ανθρωπίνων σωμάτων επιστρέφει και αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται στο σημείο όπου φυλάει την συλλογή του/θύματά του - μέσα σε ένα παγιδευμένο ξενοδοχείο .
Ένα από αυτά τυχαίνει να είναι η μοναχοκόρη ενός εκατομμυριούχου ο οποίος αναζητά βοήθεια σε ένα άλλο θύμα του "Συλλέκτη" , τον μοναδικό επιζώντα από την προηγούμενη ταινία .
Ο Josh Stewart ( THE COLLECTOR , THE DARK KNIGHT RISES , INTERSTELLAR ) , είναι ο Arkin O'Brien , διαρρήκτης , αντι-ήρωας , επιζώντας με μεγάλη αντοχή στον πόνο . Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που συνάντησε τον "Συλλέκτη" και είναι ακόμη ζωντανός . Οι καλά πληρωμένοι μισθοφόροι του κύριου Peters ( Christopher McDonald - GREASE 2 , BREAKIN' ) τον "στρατολογούν" από το νοσοκομείο όπου έχει μεταφερθεί για να τους βοηθήσει θέλει-δεν-θέλει να βρουν και να σώσουν την κόρη του εκατομμυριούχου από το παγιδευμένο κτήριο του παλαβού χομπίστα μέσα σε 48 ώρες .
H Emma Fitzpatrick ( THE SOCIAL NETWORK , IN TIME ) είναι η Elena Peters , μοναχοκόρη . Μέσα στον χαμό ενός "υπόγειου" πάρτι βλέπει τον γκόμενο της να φιλιέται με άλλη , του σπάει τα μούτρα (βλέπουμε το δυναμικό του χαρακτήρα της με αυτό τον τρόπο) και αποχωρεί απογοητευμένη από το εφήμερο των νεανικών σχέσεων . Αυτή της η πράξη δεν τραβάει την προσοχή του μασκοφόρου ο οποίος αράζει πάνω από τα φώτα της πίστας και περιμένει να τεθεί σε λειτουργία η θανατηφόρα παγίδα του (μετατρέπει με λίγα λόγια την πίστα του κλαμπ σε ένα καταματωμένο αλώνι) που θα οδηγήσει τους αλλόφρονες θαμώνες πάνω σε περισσότερες . Η Elena ανοίγοντας ένα κιβώτιο θα ελευθερώσει τον Arkin , αλλά θα καταδικάσει άθελα της σε θάνατο όσους βρίσκονται μέσα στο κτήριο και η ίδια θα πάρει την θέση του στην συλλογή .
Ο Lee Tergesen ( WAYNE'S WORLD , THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE: THE BEGINNING , THE AMERICANS , DEFIANCE ) είναι ο Lucello , σωματοφύλακας του κύριου Peters/αρχηγός της ομάδας μισθοφόρων που έχουν αναλάβει την δύσκολη αποστολή διάσωσης . Μέσα στους τσιμεντένιους διαδρόμους του ξενοδοχείου Argento , αυτός και η ομάδα του θα δώσουν έναν άνισο αγώνα επιβίωσης ενάντια στις παγίδες του Συλλέκτη , στον πρόχειρο στρατό από παρανοϊκούς από την πρέζα απαχθέντες/μέρος της συλλογής (οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν και τους μεταλλαγμένους/ζόμπι αν ήταν διαφορετικό το σενάριο) και στον ίδιο τον Συλλέκτη ο οποίος παρακολουθεί το κυνήγι μέσα από τις σκιές και όποτε χτυπάει είναι κάτι σαν τον Σκοτεινό Ιππότη των κινηματογραφικών κατά συρροή δολοφόνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.