Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

AIRLINE DISASTER (2010)


Γραμμένο από τους Victoria Dadi ( 2012 ICE AGE ) και Paul Sinor ( GILA! ) και σκηνοθετημένο από τον ηλεκτρολόγο John Willis III ( C.H.U.D. II: BUD THE CHUD , LOST HIGHWAY , 30.000 LEAGUES UNDER THE SEA ) .
Οπλισμένα μέλη της Άριας Αδελφότητας επιβιβάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα στην παρθενική πτήση υπερσύγχρονου αεροπλάνου με σκοπό να τρομοκρατήσουν την Αμερική με απαίτηση να απελευθερωθούν 10 σύντροφοι τους από την φυλακή ! Η Πρόεδρος της Αμερικής θα βρεθεί αντιμέτωπη με το φεσο-δίλημμα να σώσει τους επιβάτες του αεροπλάνου , ή τους κατοίκους των πόλεων από κάτω .
Υπεύθυνη για την δράση που διαδραματίζεται εκτός αεροπλάνου και της γενικότερης ιλαρότητας :
Η Meredith Baxter ( FAMILY TIES ) είναι η Πρόεδρος της Αμερικής , Harriet Franklin . Στο παράλληλο κατευθείαν-σε-dvd σύμπαν της Asylum , η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος είναι λεσβία , κάτι που φαίνεται να έχει τσατίσει επιπλέον την Άρια Αδελφότητα . Η Franklin παρόλο που ο ρόλος της απαιτεί να μην διαπραγματεύεται με τρομοκράτες , περνάει σχεδόν ολόκληρη την διάρκεια της ταινίας μέσα στο κέντρο κρίσεων συζητώντας με τον αρχι-τρομοκράτη και ιδρώνοντας μαζί με το επιτελείο της από την αγωνία που προκαλούν οι εκρηκτικές εξελίξεις των αμφιλεγόμενων αποφάσεων της να ενεργοποιήσει μυστικά όπλα (υπερυπολογιστής που ελέγχει το αεροπλάνο και ακτίνα θανάτου από του διάστημα) για να προστατέψει τους ψηφοφόρους της - οι κατοικημένες περιοχές που βρίσκονται κάτω από την πορεία πτήσης του αεροπλάνου δέχονται από ψηφιακά συντρίμμια κατεστραμμένων μαχητικών αεροπλάνων και την αποκολλημένη τουρμπίνα του επιβατικού , μέχρι επίθεση με ακτίνα λέιζερ θανάτου από δορυφόρο στο διάστημα ! Οι πιο ασφαλείς άνθρωποι βρίσκονται εντός του επιβατικού , παρόλα τα ουρλιαχτά λούνα παρκ και τις ψηφιακές σφαίρες που τρώνε από τους τρομοκράτες .
Υπεύθυνη για την δράση που διαδραματίζεται εντός του αεροπλάνου :
Η Lindsey McKeon ( SHREDDER , INDIGENOUS , SUPERNATURAL ) είναι η Ειδική Πράκτορας του FBI , Gina Vitale . Είναι η John McClane του αεροπλάνου που εξουδετερώνει έναν-έναν τους τρομοκράτες με εκρηκτικά κοντινά για να μην φαίνεται τι είδους αυτοσχέδιων πολεμικών τεχνών χρησιμοποιεί - αν ήταν ξυπόλυτη με ματωμένο λευκό τιραντάκι θα ανέβαινε στην εκτιμησή μου . Έχει μυστική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Αμερικής για να την ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο αεροπλάνο , αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη το πως βρέθηκε στο πιλοτήριο από των χώρο των αποσκευών (μερικές φορές το δημιουργικό editing είναι η μοναδική δράση που σου μένει να απολαύσεις) .
Ο Κακός:
Ο Geoff Meed ( LEPRECHAUN 4: IN SPACE , BUFFY THE VAMPIRE SLAYER , RESIDENT EVIL: EXTINCTION , I AM OMEGA , 100 MILLION BC , THE DAY THE EARTH STOOD STILL , FAST FIVE ) είναι ο αρχηγός των νεο-ναζί τρομοκρατών μέσα στο αεροπλάνο , Robert Stevens - το αποδεικνύει το φυλακώβιο handlebar μουστάκι . Πρέπει να έχει σχέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες γιατί παρουσιάζεται ως πράκτορας και γνωρίζει την Πρόεδρο της Αμερικής . Κρατάει ομήρους τους δύο πιλότους μέσα στο πιλοτήριο και γέρνει μαζί τους κάθε φορά που επιχειρούν επικίνδυνες μανούβρες . Έχει απαγάγει την οικογένεια του πρώτου πιλότου Joseph Franklin ( Scott Valentine - MY DEMON LOVER ) εκτός αεροπλάνου , για περισσότερη επιτυχία στις διαπραγματεύσεις με την Πρόεδρο της Αμερικής (επίσης ο πιλότος είναι ο αγαπημένος της αδελφός) .
Η θρασυδειλία του δεν θα τον βρει ζωντανό μέχρι το τέλος της ταινίας .
Δυστυχώς χάνει κουλ πόντους b-movie ακρότητας από ένα άλλο μέλος της αδελφότητας ο οποίος ονομάζεται Frank Hitler (το FBI έχει φάκελλο με τον ακραίο τύπο που άλλαξε την ταυτότητα του) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.