Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

STUNG (2015)


Γραμμένο από τον Adam Aresty και σκηνοθετημένο από τον Benni Diez με διάθεση προϋπολογισμού της Γερμανο/Αμερικάνικης παραγωγής στα δυόμιση εκατομμύρια δολάρια .
Η Julia ( Jessica Cook στον πρώτο της ρόλο εκτός τηλεόρασης ) έχει μια μικρή εταιρία catering . Μαζί με τον υπάλληλο/φίλο της καλό παιδί-ο-οποίος-είναι-κρυφά-ερωτευμένος-μαζί-της , Paul ( Matt O' Leary - LIVE FREE OR DIE HARD , SORORITY ROW , MOTHER'S DAY , THE LONE RANGER ) κατευθύνονται με το βανάκι του στην πρώτη μεγάλη ανάθεση δουλειάς : την κάλυψη των αναγκών του ετήσιου κυριλέ πάρτι μιας πλούσιας γηραιάς γυναίκας , της κυρίας Perch .
Εκείνη είναι αγχωμένη γιατί από αυτή τη δουλειά κρίνεται το μέλλον της , εκείνος είναι χαλαρός και κάνει χαβαλέ .
Το αρχοντικό της κυρίας Perch βρίσκεται στην Αμερικάνικη επαρχία (η ταινία έχει γυριστεί στο Bernau της Γερμανίας , και όσες Αμερικάνικες σημαίες να βάλεις στον περιβάλλοντα της βίλας χώρο , δεν ξεγελάς κανέναν) και ζει εκεί απομονομένη με τον μοναχογιό της Sydney ( Clifton Collins Jr. - STAR TREK , THE EVENT , PACIFIC RIM , TRANCENDENCE ) ο οποίος έχει τα δικά του προβλήματα εξαιτίας της δυσμορφίας του . Όλες οι σημαίνουσες προσωπικότητες της περιοχής θα είναι εκεί .
Η μόνη διαφορά είναι πως φέτος τα λουλούδια της κυρίας Perch έχουν ραντιστεί με ένα καινούργιο μείγμα εντομοκτόνου με τοξίνες μετά από πρωτοβουλία του Sydney , το οποίο μεταλλάσει τον τοπικό πληθυσμό σφηκών σε αδίστακτους κυνηγούς που μεταφέρουν το γενετικό τους υλικό μέσα σε ότι τσιμπάνε ! Με την σειρά τους , όσοι έχουν υποστεί το μοιραίο τσίμπημα , μεταμορφώνονται σε τεράστιες σφήκες οι οποίες κλέβουν πέρα από ζωές και την παράσταση από το δημιουργικό πάντρεμα παραδοσιακών ειδικών εφε με ψηφιακά !
Ο Lance Henriksen ( THE TERMINATOR , ALIENS , SUPER MARIO BROS , MIMIC 3: SENTINEL , SASQUATCH MOUNTAIN ) είναι ο Δήμαρχος Caruthers . Στεντόρειος με περιποιημένο μουστάκι μπάρμπα και έτοιμος να αντιμετωπίσει την ιπτάμενη απειλή μέχρις εσχάτων . Ο δευτερεύοντας χαρακτήρας του στηρίζει την απειρία των δύο νέων στο να γλυτώσουν από το χαοτικό περιβάλλον του καταστραμένου σπιτιού μετά την εμφάνιση των τεράτων μέχρι ενός σημείου , ενώ ταυτόχρονα τιμά με την παρουσία του την όλη προσπάθεια της παραγωγής να έχει κάποιο αξιόπιστο στον χώρο όνομα μέσα στο καστ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.