Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

TOKYO TRIBE (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως η απόλυτη χιπ-χοπ μεταποκαλυπτική yakuza-pinku-splatter-rape-όπερα από τον Shion Sono ( SUICIDE CLUB , LOVE EXPOSURE , WHY DON'T YOU PLAY IN HELL ) . Βασισμένο στο ομώνυμο μάνγκα του Santa Inoue .
Στην σύγχρονη Ιαπωνία κάποιου παράλληλου σύμπαντος , οι συμμορίες στις γειτονιές της είναι γνωστές ως "Φυλές του Τόκυο" και ραπάρουν ως τρόπο ζωής ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητες τους . 5 χρόνια μετά τις ακρότητες στην εξέγερση της Shibuya , φαίνεται να ζουν αρμονικά , η κάθε "φυλή" μέσα στα όρια της περιοχής που ελέγχει .
Η ανακωχή διαρκεί μέχρι το ατυχές συμβάν της δολοφονίας του αγαπητού από όλες τις άλλες φυλές αρχηγού της συμμορίας Musashino Saru .
Ο/Οι Κακός/οι:
Ο Riki Takeuchi ( DEAD OR ALIVE TRILOGY , BIG MAN JAPAN ) είναι ο Big Buppa ( Μεγάλος Πατέρας ) , ο παρανοϊκός γκάνγκστερ κανίβαλος με την ακόρεστη σεξουαλική όρεξη που ελέγχει το έγκλημα στην περιοχή Buppa . Βοηθάει τον υπαρχηγό του μεγάλου του γιου και αρχηγό της συμμορίας Wu-Ronz να στήσει σκηνικό πολέμου εναντίον της συμμορίας και ως αποτέλεσμα ξεκινάει γενικότερος πόλεμος με όλες τις πολύχρωμες συμμορίες να εμπλέκονται άμεσα . O Buppa έχει σκοπό να εξοντώσει όλες τις υπόλοιπες συμμορίες ταυτόχρονα , εξαπολύοντας μυστικό τάγμα θανάτου στους δρόμους .
Ο Yosuke Kubozuka ( TOMIE: REPLAY , ICHI , UGLY ) είναι ο Nkoi , ο βιολογικός γιος του Buppa ο οποίος συνηθίζει να αράζει μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπινα έπιπλα (θα πάρω το θάρος να υποθέσω πως τα "αγάλματα" είναι πασπαλισμένα με κοκαΐνη κρίνοντας από τον τρόπο που τον υπακούν και την γενικότερη παράκρουση της "πραγματικότητας" , αλλά η αναφορά στο A CLOCKWORK ORANGE είναι εμφανέστατη στο όλο στήσιμο των σκηνικών που κινείται η  οικογένεια Buppa) . Είναι ντυμένος σαν κορίτσι από παλιές ταινίες κουνγκ-φου , ανδρόγυνη εμφάνιση που ενισχύεται από τις δύο μακριές κοτσίδες που καλλιεργεί .
Από τεχνικής πλευράς δεν γνωρίζει πολλά από πολεμικές τέχνες , αλλά διαθέτει παράνοϊα αποτρελαμένου από τα ναρκωτικά γιακουζέου αξιωματούχου .
Ο Ryohei Suzuki ( HK: HENTAI KAMEN , GACCHAMAN ) είναι ο υπαρχηγός του Nkoi , Mera . Ελέγχει την περιοχή Bukuro με την συμμορία του , τους Wu-Ronz . Δεν του αρέσουν τα ρούχα και συνηθίζει να κυκλοφορεί ημίγυμνος . Το μεγάλο του πρόβλημα είναι το μικρό μέγεθος του γεννητικού του οργάνου . Όλα ξεκίνησαν όταν είδε γυμνό τον πάλε ποτέ καλύτερο φίλου του Kai Deguchi ( Young Dais ) , μέλος της μοναδικής συμμορίας που υποστηρίζει την αγάπη και την φιλία μέσω της μουσικής , Musashino Saru - το υπεράνθρωπο μέγεθος του Kai προκάλεσε τον γενικότερο θαυμασμό μέσα στην αντρική σάουνα , και το ασίγαστο μένος του Mera που οδήγησε σταδιακά στον θάνατο του αρχηγού των Musashino , Tera ( Ryuta Sato ) και στην έκρηξη βιας που παρέσυρε σε γενική σύρραξη όλες τις φυλές .
----------------------------------
Η Nana Seino ( THE NINJA WAR OF TORAKAGE , DANGER DOLLS , ATTACK ON TITAN: THE MOVIE ) είναι η νεαρή παρθένα με ταλέντο στις πολεμικές τέχνες Summi και σχεδόν κύρια πρωταγωνιστής των εξελίξεων (παρόλο που ξεκινάει από βαριεστημένη σχεδόν κατατονική ξένη που μπαίνει κατά λάθος μέσα σε ένα ακριβό αυτοκίνητο για να παρτάρει με αγνώστους) . Βρίσκεται στα χέρια των επίσης παλαβών γιων του Big Buppa ως φρέσκο κρέας για τα πορνεία που ελέγχουν , ή ως φρέσκο κρέας για το επόμενο γεύμα του μπαμπά .
Ο πατέρας της τυχαίνει να είναι σατανικός ιερέας ο οποίος σκοπεύει να την θυσιάσει σε μια τελετή , γεγονός που εξηγεί την περίεργη συμπεριφορά της και την έκκληση για βιασμό που απευθύνει απροκάλυπτα στους απαγωγείς της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.