Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

SKIN TRADE (2014)


Γραμμένο από τους Gabriel Dorwick ( TERMINUS ) , Steven Elder ( THE DAY OF THE TRIFFIDS , GALLOWWALKERS ) , Dolph Lundgren ( RED SCORPION ) - ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή - με έξτρα αναγραφή από τον σκηνοθέτη John Hyams ( UNIVERSAL SOLDIER:REGENERATION & DAY OF RECKONING , DRAGON EYES , Z NATION ) .
Σκηνοθετημένο από τον Ekachai Uekrongtham ( BEAUTIFUL BOXER , THE COFFIN ) .
Ο Dolph Lundgren ( THE EXPENDABLES ) είναι ο ντετέκτιβ της Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης , Nick Cassidy . Στα όρια της συνταξιοδότησης , κρατιέται ακόμη καλά από την γυμναστική κυνηγώντας κακοποιούς κάθε μέρα . Έχει μια πανέμορφη γυναίκα και η κόρη τους ετοιμάζεται να παίξει τον πρώτο της ρόλο σε μια σχολική παράσταση . Δεν θα μπορούσε να είναι πιο τυχερός .
Όλα αυτά βέβαια κρατάνε μέχρι την στιγμή που θα σκοτώσει τον γιο Σέρβου νονού της νύχτας μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών . Ώς αντίποινα , ο αδίστακτος κακοποιός μετά την άμεση απελευθέρωση του από παραθυράκι του νόμου , θα διατάξη ματωμένη εκδίκηση εναντίον του Cassidy και η αγαπημένη του σύζυγος θα γίνει ένα με τα συντρήμμια της κρεβατοκάμαράς τους μετά από επίθεση με ρουκετοβόλο ! Η κόρη του θα πέσει θύμα απαγωγής για απευθείας προώθηση στην διεθνή αγορά πληρωμένων συνοδών και ο Cassidy θα μείνει αιμόρφυρτος μέσα στο φλεγόμενο σπίτι των ονείρων του ...
Ξυπνώντας μερικές μέρες αργότερα στο νοσοκομείο , θα βγάλει τον ορό , θα χτυπήσει μερικά παυσίπονα και θα σηκώσει την καραμπίνα του στο όνομα της αιματοβαμμένης απόδοσης δικαιοσύνης , φεύγοντας από την χώρα , αφού πρώτα πυροβολήσει στα μούτρα τον δικηγόρο που ελευθέρωσε τον άντρα που του κατέστρεψε την οικογένεια (και το μισό πρόσωπο) .
O Dolph έγραψε το σενάριο της ταινίας προσπαθώντας να αφυπνήσει το κοινό του για το πρόβλημα της διεθνούς πορνείας/σκλαβιάς . Μέχρι να φτάσει στο σημείο να παραδώσει τα ηνία της σκηνοθεσίας στον Uekrongtham , η ταινία πέρασε από διάφορα στάδια (να την σκηνοθετήσει ο ίδιος , να συμπρωταγωνιστήσει με τον Steven Seagal (!), κτλ) .
O Tony Jaa ( ONG BAK ) είναι ο σουπερ αστυνόμος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταυλάνδης , Tony Vitayakul . Έχει βάλει σκοπό ζωής να εξαρθρώσει τα κυκλώματα εμπορίας λευκής σάρκας που δραστηριοποιούνται τόσο στην χώρα του όσο και στην γειτονική Καμπότζη . Παραδόξως , δεν σώζει κανέναν ελέφαντα σε αυτή τη ταινία , αλλά αναλαμβάνει να βρει τον Cassidy μετά από πρόσκληση του FBI (;) ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση νευρικού κλωνισμού και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος , αφού σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνεται για Ταυλάνδη με άγριες διαθέσεις .
Οι δυό άντρες μετά από ανταλλαγή γρονθοκοπημάτων θα συμμαχήσουν Marvel-team-up style , αφού ψάχνουν και οι δύο για τον ίδιο άνθρωπο : τον Viktor Dragovic .
Ο Peter Weller ( ROBOCOP ) είναι ο αρχηγός του FBI . Μένει στις πίσω γραμμές της δράσης , προσφέροντας ερμηνευτική υποστήριξη σοβαρού χαρακτήρα .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Ron Perlman ( SONS OF ANARCHY ) είναι ο Σέρβος εγκληματίας πολέμου/μεγαλέμπορος λευκής σαρκός με έδρα στην Ρωσία και διεθνή καριέρα , Viktor Dragovic . Έχει 4 γιους , τους Goran ( Mike Dopud - BORN TO RAISE HELL , TRUE JUSTICE ) , Janko ( Leo Rano - VENDETTA ) , Ivan και Andre , στους οποίους σκοπεύει να μοιράσει τον έλεγχο των επιχειρήσεων του στις χώρες όπου δραστηριοποιείται - κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη και στην Νοτιοανατολική Ασία . Ο Andre ήταν ο μικρότερος και ο πιο αγαπημένος του . Δεν πρόλαβε να του αποδείξει πως "είναι γιος του πατέρα του" . Όταν τον είδε νεκρό μπροστά του δεν άντεξε τον πόνο και αποφάσισε να πονέσει ακόμη περισσότερο τον άνθρωπο που του τον στέρησε .
Μετά την φυγή του από τον νόμο , κρύβεται σε μια βίλα κάπου στην Καμπότζη , υπό την προστασία του Γερουσιαστή Khat ( Cary-Hiroyuki Tagawa - KICKBOXER 2: THE ROAD BACK , SHOWDOWN IN LITTLE TOKYO , MORTAL KOMBAT , BRIDGE OF DRAGONS , THE ART OF WAR , TEKKEN ) . Τα γούστα του Khat για ανήλικη σάρκα και στολές παραλλαγής , τον έχουν φτάσει σε αυτή την λυκοφιλία .
O Michael Jai White ( UNIVERSAL SOLDIER: THE RETURN , SILVER HAWK , EXIT WOUNDS , BLACK DYNAMITE , UNDISPUTED 2 , ANDROID COP , FALCON RISING ) είναι ο διεφθαρμένος πράκτορας του FBI που δουλεύει για τον Dragovic , Reed . Μονομαχεί με τον Jaa , αυξάνοντας το κασέ του στις ταινίες του είδους . Οι επιλογές του στην φιλμογραφία του παραμένουν σκιώδεις παρόλα αυτά .
Το στενό κουστούμι που φοράει όλη την ώρα τον κάνει να φαίνεται για τηλεοπτικός παλαίμαχος παίκτης/παράγωντας του Αμερικάνικου ράγκμπι .
Επίσης , ROBOCOP και ANDROID COP είναι Πράκτορες του FBI .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.