Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

BLOOD SHOT (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον editor/ηχολήπτη Dietrich Johnston , το BLOOD SHOT είναι η ολοκλήρωση του οράματος που είχε ξεκινήσει ως ταινία μικρού μήκους το 2002 .
Άραβες τρομοκράτες σκοπεύουν να χτυπήσουν στην καρδιά του Los Angeles πυροδοτώντας πυρηνική κεφαλή . Ένας επαγγελματίας δολοφόνος βρικόλακας ο οποίος δουλεύει για την Αμερικανική κυβέρνηση και ένας μπάτσος ο οποίος ζει με τους δικούς του κανόνες θα πρέπει να συνεργαστούν για να αποτρέψουν το μοιραίο χτύπημα στην καρδιά της δημοκρατίας ...
Ο Brennan Elliott ( THE 4400 , CURSE OF CHUCKY ) είναι ο ηρωικός αστυνόμος Rip . Ο Rip μπορεί να πηγαίνει σύμφωνα με τους κανόνες και τις νόμιμες διαδικασίες του σώματος , αλλά τελευταία έχει μπλέξει με τον κόσμο του μεταφυσικού και κάνοντας διαδικτυακή έρευνα σε forums βρικολάκων προσπαθεί να συλλάβει έναν μανιακό δολοφόνο ο οποίος είναι σίγουρος πως είναι πλάσμα της νύχτας . Αυτό του το πείσμα θα τον θέσει εκτός σώματος και εντός μιας περιπέτειας με απρόβλεπτες συνέπειες για αυτόν και την απομακρυσμένη σύζυγό του .
Ο Michael Bailey Smith ( A NIGHTMARE ON ELM STREET: THE DREAM CHILD , CYBORG 3: THE RECYCLER , το "Πράγμα" στο FANTASTIC FOUR του 1994 , BEST OF THE BEST 3: NO TURNING BACK , CHARMED , IN HELL , MONSTER MAN , THE HILLS HAVE EYES 1&2 ) είναι ο ανώνυμος βρικόλακας . Κάτι μεταξύ Nosferatu , Θείου Fester , Billy Corgan και ατακαδόρου πανελίστα . Δουλεύει για την Αμερικανική κυβέρνηση στο "Τμήμα Βρικολάκων" της IRS (;) . Μέσα στον τύμβο του διαθέτει τροποποιημένο φέρετρο για να μεταφέρεται στο υπόγειο αρχηγείο της υπηρεσίας του . Εκεί παίρνει απευθείας τις διάφορες αποστολές του από τον υπεύθυνο του τομέα Sam ( Lance Henriksen σε χαρτζιλίκι ρόλο βρίσκομαι-μέσα-σε-ένα-σκοτεινό-δωμάτιο-και-κάνω-2-σκηνές-παριστάνοντας-τον-σοβαρό - πέρα από τον "βρικόλακα" δεν πρέπει να συναντήθηκε ποτέ με κάποιο άλλο μέλος του κάστ ) .
Ο Βρικόλακας καταλήγει να αναπτύσσει μια άσπονδη φιλία με τον αδέκαστο μπάτσο τύπου φιλαράκια-σε-αστυνομική-περιπέτεια-περασμένων-δεκαετιών με τον ανάλογο χαβαλέ ανάμεσα σε βροχή από ψηφιακές σφαίρες . Οι δύο άντρες δένονται (ο καθένας είναι υπερασπιστής της δικαιοσύνης από την δική του μεριά) υπό τις ακραίες καταστάσεις κυνηγητού που βιώνουν και συμμαχούν για να βρεθούν αντιμέτωποι με τον τελικό κακό της υπόθεσης .
Ο Christopher Lambert ( MEAN GUNS ) είναι ο Πρόεδρος της Αμερικής . Σε ρόλο σύντομη-εμφάνιση-για-το-ενοίκιο-του-μήνα παρόμοιο με εκείνον του Henriksen , τον βλέπουμε στο πίσω κάθισμα της προεδρικής λιμουζίνας να συνομιλεί προβάροντας βραχνή προφορά διαγαλαξιακού επικυρίαρχου με δύο κάθιδρους (στην κυριολεξία , μόνο τον The Rock έχω δει να ιδρώνει τόσο σε ταινία) συμβούλους του με σκοπό να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική απειλή .
Ο Κακός :
Ο Brad Dourif ( CHILD'S PLAY ) είναι ο Άραβας νούμερο ΕΝΑ επικηρυγμένος διεθνής τρομοκράτης , Mohamed Hakim Bin Fatah Kolami Atan Fahin Asad Fatan Abdulla Asan Asan Kolani (ή διαφορετικός συνδυασμός ονομάτων κάθε φορά που το αναφέρει κάποιος αυτοσχεδιάζοντας) . Γνωστός και ως Bob για λόγους συντομίας/κωμικής κρυάδας . Ετοιμάζει τρομοκρατική επίθεση τόσο πολιτιστικά , όσο και αισθητικά εναντίον της Δύσης . Πέρα από τα πυρηνικά , διαθέτει μυστικιστική βοήθεια από πνεύμα Τζίνι (η επίκληση περιλαμβάνει ανθρωποθυσία , οπότε θυσιάζει μια πρόχειρη παρθένα από το χαρέμι του για να βάλει το πνεύμα του Τζίνι μέσα στο σώμα του βρικόλακα , καθώς υπάρχει κάποιο είδος μεταφυσικής σύνδεσης με τα δύο πλάσματα) και νάνους Άραβες ζωσμένους με εκρηκτικά . Πρέπει να είναι αλλεργικός στο φούμο που του έβαλαν στο πρόσωπο για να κάνει τον Μεσο-Ανατολίτη γιατί φαίνεται δακρυσμένος συνέχεια - εκτός κι αν τα δάκρυα ήταν απόρροια της απόφασης του να συμμετάσχει σε αυτή τη ταινία .
BONUS Τρομοκρατική Παλιανθρωπιά :
Οι τρομοκράτες ξεπερνούν κάθε όριο δοκιμάζοντας τα φονικά αέρια τους πάνω σε Λαμπραντορ κουταβάκια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.