Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

SYNGENOR (1990)


Γραμμένο από τον Brent V. Fiedman ( EVIL ALTAR , AMERICAN CYBORG: STEEL WARRIOR , NECRONOMICON: BOOK OF DEAD , HELLBOUND , DARK SKIES , MORTAL KOMBAT: ANNIHILATION )  και σκηνοθετημένο από τον George Elanjian Jr. ( PLAYBOY VIDEO MAGAZINE VOL.4&8 ) .
Η σατανική πολυεθνική εταιρία Norton Cyberdyne μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των πολεμικών εκοπλισμών δημιουργώντας πρότυπους υπερστρατιώτες του μέλλοντος που μοιάζουν με το τέρας της μαύρης λίμνης αν το είχε σχεδιάσει ο Giger . Οι συνθετικοί αυτοί στρατιώτες ειδικά κατασκευασμένοι για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο (ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του PR της εταιρίας θα ξεκινήσει στην Μέση Ανατολή) , είναι ικανοί να ανταπεξέρχονται στις αντίξοες συνθήκες κάθε περιβάλλοντος (και κυρίως αυτό της ερήμου) και να αναγεννούνται μέσα στο πεδίο της μάχης . Για να συντηρούνται , τρέφονται με υγρά σπονδυλικής στήλης απευθείας από τα θύματα τους . Μετά από λάθος χειρισμό που κρύβει σκοτεινά κίνητρα ανέλιξης μέσα στην εταιρία , ένα από τα κατασκευάσματα δραπετεύει εκτός εταιρίας και σκοτώνει τον Ethan Valentine ( Lewis Arquette - TANGO & CASH , SCREAM 2 ) , τον επιστήμονα που βοήθησε στην δημιουργία του . Η ανιψιά του άτυχου δόκτορα τυχαίνει να βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος αλλά την γλυτώνει την τελευταία στιγμή . Οι υπεύθυνοι της Norton Cyberdyne θέλουν νεκρό κάθε μάρτυρα των γεγονότων , αλλά θέλουν και να περιορίσουν ταυτόχρονα την εξάπλωση του αριθμού των στρατιωτών (οι οποίοι αναπαράγονται α-σεξουαλικά κάθε 24 ώρες) .
Η Starr Andreeff ( OUT OF THE DARK , GHOULIES II , THE TERROR WITHIN , SCANNER COP , AMITYVILLE: DOLLHOUSE , THE VAMPIRE JOURNALS ) είναι η ανιψιά του επιστήμονα , Susan Valentine .
O Mitchell Laurence ( SANTA BARBARA , STEPFATHER II , DAWSON'S CREEK ) είναι ο δυναμικός δημοσιογράφος που ερευνά τις σκοτεινές πτυχές των απόρρητων στρατιωτικών προγραμμάτων της Norton Cyberdyne , Nick Cary . Δεν πρέπει να μπερδευτεί με τον δίδυμο αδελφό του , Matthew Laurence ο οποίος έκανε τον οδοντίατρο πατέρα του David Silver στο BEVERLY HILLS 90210 (1990-2000) . Αναμενόμενα ο Nick γνωρίζεται με την Suzan μέσα στον στρόβιλο των εξελίξεων και ερωτεύονται ενώ καταστρέφουν μια και καλή την εταιρία και τα δημιουργήματα της ...
Ο ΚΑΚΟΣ:
O David Gale ( RE-ANIMATOR , THE BRAIN , BRIDE OF RE-ANIMATOR , GUYVER ) κλέβει την παράσταση ως ο παρανοϊκός γενικός διευθυντής της Norton Cyberdyne , Carter Brown . Ο κύριος Brown νιώθει μόνος του στην κορυφή της εταιρικής σκάλας και χτυπάει ενέσεις με φωσφορίζουν πράσινο υγρό για να διατηρήσει την ψυχραιμία του .
Η κωδική ονομασία SYNGENOR σημαίνει SYNthesised GENetic ORganism . Πέρα από τον υπερστρατιώτη του μέλλοντος ο Brown είναι υπεύθυνος για το Project Dark Skies (το οποίο χρησιμοποίησε αργότερα ο σεναριογράφος ως τίτλο για τηλεοπτική σειρά με εξωγήινους που έγραψε) , σχέδιο που περιλαμβάνει υπερόπλο με την κωδική ονομασία Deathrattler (κάτι σαν γυμνή κάμερα τηλεοπτικού σταθμού που ρίχνει λέηζερ) . Ο Brown φαίνεται να κάνει και ο ίδιος χρήση υγρού σπονδυλικής στήλης , αλλά δεν μεταμορφώνεται ποτέ σε Syngenor - απλά χάνει σταδιακά τα λογικά του και πέφτει θύμα των δημιουργιών του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.