Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

UNFRIENDED (2015)


Γραμμένο με έξι διαφορετικά φινάλε από τον Nelson Greaves ( SLEEPY HOLLOW ) και σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Levan Gabriadze .
Γνωστό και ως CYBERNATURAL .
Ολόκληρη η ταινία είναι μια μεγάλη λήψη που μαγνητοσκοπήθηκε απευθείας με τους ηθοποιούς να βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια του ίδιου σπιτιού .
Όλοι οι λογαριασμοί Facebook και skype που φαίνονται στην οθόνη μέσω των ανοικτών παραθύρων υπολογιστή είναι πραγματικοί .
Ο εξευτελισμός που βιώνουν καθημερινά ορισμένοι νέοι στο διαδίκτυο είναι επίσης πραγματικός και το σενάριο είναι απόρροια προβληματισμού πάνω στο συγκεκριμένο φαινόμενο κοινωνικής πραγματικότητας .
Επιτέλους κάποιος κατάφερε να αναζωογονήσει το ταλαίπωρο είδος των slasher ταινιών τρόμου , μεταφέροντας τους κανόνες κοινωνικής δικτύωσης και την δραματική βιντεο-πραγματικότητα των σχέσεων πίσω από οθόνες υπολογιστών και πληκτρολόγιων στην αισθητική βιαιότητα του νεανικού φόνου που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο είδος .
Ταραχοποιό πνεύμα εκδίκησης με μεταφυσική υπόσταση ελέγχου του κλειστού περιβάλλοντος των χαρακτήρων που εμπλέκονται σε μια υπόθεση σχολικού τραμπουκισμού , τους παγιδεύει σε ένα παιχνίδι θανάτου , έχοντας την ικανότητα να μπαίνει στα σώματα τους και να τους αναγκάζει να αυτοκτονούν .
Η Laura Barns ( Heather Sossaman - HOLLYWOOD KILLS , 10.0 EARTHQUAKE ) αυτοκτόνησε στο προαύλιο του σχολείου της στρέφοντας ένα περίστροφο στον εαυτό της μετά από ανέβασμα στο διαδίκτυο εξευτελιστικού βίντεο το οποίο την έδειχνε λιπόθυμη και χεσμένη μετά από ξέφρενο πάρτι καταχρήσεων .
Οι 5 φίλοι της ιστορίας βρίσκονται για βιντεο-chat , αλλά ο άγνωστος που θα μπει στην ψηφιακή παρέα την νύχτα της επετείου της αυτοκτονίας θα τους παγιδέψει σε ένα άρρωστο παιχνίδι επιβίωσης για την αποκάλυψη του ενόχου που ώθησε την Laura στην αυτοκτονία , μέσα από το οποίο θα αποκαλυφθούν άσχημες αλήθειες για όλους τους συμμετέχοντες .
Η Shelley Hennig ( THE SECRET CIRCLE , TEEN WOLF , OUIJA ) είναι η Blaire Lilly , η υποτιθέμενη καλύτερη φίλη της Laure .
Η αμέσως επόμενη σε εφηβική αναγνωρισιμότητα είναι η Renee Olstead η οποία έπαιζε στο THE SECRET LIFE OF AN AMERICAN TEENAGER . Εδώ κάνει την Jess Felton και καταλήγει με ένα ενεργό πιστολάκι για τα μαλλιά μέσα στο στόμα .
Ο Moses Storm είναι ο άνευρος γκόμενος της Laura , Mitch Russel . Οι αγάπες και τα λουλούδια κρατάνε μέχρι την στιγμή που μαθαίνει πως είχε κάνει σεξ με τον "φίλο" του , Adam Sewell , μετά από μερικά ποτά παραπάνω .
Ο Will Peltz ( IN TIME , THE COLLECTION ) είναι το πλούσιο ομορφόπαιδο Adam Sewell . Είτε τις έχει πάρει όλες στο γυμνάσιο  με την θέληση τους , είτε τις έχει χαπακώσει . Δαγκώνει το περίστροφο του για να μάθει να σέβεται .
O Jacob Wysocki ( FAT KID RULES THE WORLD , BONER POLICE: THE MOVIE ) είναι ο Ken Smith , ο υπέρβαρος χάκερ/χαβαλές για "χοντρές πλάκες" της παρέας . Καταλήγει με τα μούτρα μέσα σε μπλέντερ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.