Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

CHARLIE'S FARM (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Αυστραλό Chris Sun ( COME AND GET ME , DADDY'S LITTLE GIRL , BOAR ) .
Σε μια προσπάθεια να γεμίσουν ένα άδειο σαββατοκύριακο με μπύρες και ανευλόγητο-από-γάμο σέξ , μια παρέα τεσσάρων (όχι-και-τόσο) νεαρών , αποφασίζουν να διασκεδάσουν κάνοντας επίσκεψη/εξερεύνηση/διανυκτέρευση σε μια απομακρισμένη φάρμα η οποία θεωρείται καταραμένη από τον τοπικό πληθυσμό .
Οι Jason ( Dean Kirkright - CANNIBAL SUBURBIA , LEMON TREE PASSAGE ) , Natasha ( Tara Reid - SHARKNADO ) , Mick ( Sam Coward - BOAR ) και Melanie ( Allira Jaques - COME AND GET ME , DADDY'S LITTLE GIRL , RAKE ) μπαίνουν στο αυτοκίνητο και ξεκινούν για τις τελευταίες διακοπές της ζωής τους , αγνοώντας την ακραία βια που τους περιμένει κάτω από τον καυτό ήλιο της Αυστραλίας .
Η οικογένεια Wilson ζούσε σε μια απομακρισμένη φάρμα - αυτή που αργότερα μετονομάστηκε σε "Φάρμα του Charlie" . Κατά τα μέσα της δεκαετίας του '80 , πατέρας ( Bill Moseley - THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE , THE DEVIL'S REJECTS ) και μητέρα άρχισαν να βγάζουν γούστα , απαγάγωντας , βασανίζοντας , σκοτώνοντας και τρώγοντας περαστικούς τουρίστες που είχαν την ατυχία να περάσουν από την φάρμα τους - με τον μικρό να καθαρίζει τα αίματα και να δοκιμάζει το φρέσκο κρέας . Οι φήμες για σατανικούς καννίβαλους στην περιοχή θορύβησε τόσο τους ντόπιους ώστε να συγκροτήσουν οπλισμένο όχλο για να λύσουν το πρόβλημα μια για πάντα αποδίδοντας την μοναδική δικαιοσύνη που καταλαβαίνουν τέτοια αρρωστημένα μυαλά .
Χωρίς πατέρα και μητέρα , ο μικρός Charlie εξαφανίστηκε μέσα στην νύχτα και δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ .
Ο Kane Hodder ( HATCHET TRILOGY ) είναι ο βετεράνος μποξέρ Tony Stewart . Φίλος του Jason ο οποίος ανυσηχεί και πηγαίνει στην φάρμα να δει τι συμβαίνει . Οι γνώσεις του πάνω στην μάχη σώμα με σώμα δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα εναντίον του απροσάρμοστου κτηνάνθρωπου .
O CHARLIE :
Ο Charlie Wilson ( Nathan Jones - TROY , THE PROTECTOR , FEARLESS , MAD MAX: FURY ROAD ) μεγάλωσε μόνος μέσα στις ερημιές της υπαίθρου και εξελίχθηκε σε θηριώδη αγριάνθρωπο που δεν σταματάει σε τίποτε μέχρι να αποτελειώσει το θύμα του . Κατοικεί σε ένα κοντινό λαγούμι το οποίο είναι γεμάτο πτώματα σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης - κάτι που αποδεικνύει πως υπήρξε ενεργός σφαγέας όλα αυτά τα χρόνια , ακολουθώντας συγκεκριμένη δίαιτα νοπού κρέατος . Πρόκειται για αδίστακτο μανιακό νέας γενιάς ο οποίος ευλογήθηκε τελετουργικά στα όρια της αθανασίας ως slasher-οντότητα τρόμου από τα χυμένα μυαλά του Bill Moseley και τον σχισμένο λαιμό του Kane Hodder ( FRIDAY THE 13TH , HATCHET ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.