Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

BIMBOS B.C. (1990)

ΤΟ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !




ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΩΤΟ ΕΦΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ..

Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ARMAGGEDON CITY , SALACIOUS THATCH !

Ο TODD SHEETS ΕΧΕΙ ΜΑΤΣΕΤΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ , ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

Ο SALACIOUS ΓΕΥΜΑΤΙΖΕΙ 

Ο SALACIOUS ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 
O Ελληνικός τίτλος είναι χονδρικά , "Ξέκολα Πρό Χριστού" .
Ο θρυλικός βιντεατζής και ο τελευταίος τίμιος μεταλλάς εν ζωή , Todd Sheets , επιστρέφει μέτα από μήνες απουσίας (μιας και το προηγούμενο μπλόγκ που είχε 5-6 ταινίες του , δεν υπάρχει πλέον) και χτυπάει κάτω από την ζώνη με άλλο ένα βιντεο-έπος από τις σπαρταριστές αρχές της μεταβατικής δεκαετίας του ενενήντα (απ'τα σκ@τά στο τίποτα δηλαδή , αφού πλέον οι δεκαετίες μετά το 2000 είναι φουτουριστικά άνοστες) . Η ταινία φυσικά κινείται όπως κάθε φορά , στους πυρετώδεις ρυθμούς των Enochian Key (το συγκρότημα του Sheets) . Ο David DeCoteau είναι executive producer . Τύπος που λέγεται απλά The Chopper , είναι ο editor .
Το εξώφυλλο το γράφει : Βαρβαρικές άμυαλες τσούλες , βαρβαρικά μεγάλα στήθια ! Θες και υπόθεση ; Όλα είναι απροσδιόριστα έτσι κι αλλιώς . Η εποχή , τα ρούχα , οι ερμηνείες .... Επίσης βλέπεις χαρακτηριστικά αντικείμενα , που υπάρχουν διάσπαρτα σε κάθε ταινία του Sheets .
Γκομενάκια με περμανάντ , προβιές , ζαρτιέρες , γούνινα μποτάκια (ή κανονικά αθλητικά) , τρέχουν στα Αμερικανικά δάση (και όχι , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι Manowar) και στους διαδρόμους ενός σύγχρονου σχολείου (;) . Δεν είναι προϊστορικές οι "τσούλες" , όπως ισχυρίζεται ο τίτλος . Πρόκειται για μετά-την-πυρηνική-καταστροφή περιπέτεια !
Λούτρινα μαλλιαρά μεταλλαγμένα τέρατα (κάτι μεταξύ λάμα και δεινοσαύρου που τελικά είναι κάτι εντελώς αποκριάτικο) , ή αλλιώς φίλοι του Sheets ντυμένοι με λούτρινες στολές που φαίνονται τα χέρια τους , κυνηγάνε τα γκομενάκια . Πέρα από τα φεσοτέρατα , υπάρχουν και μεταλλαγμένοι που μοιάζουν με ζόμπι . Οπότε κάνουν και διάφοροι τέτοιοι "ντου" μέσα στο άδειο λύκειο .
Ο Matthiew Lewis είναι ο Larry , η "αρσενική τσούλα" . Ζει στο λύκειο/αρχηγείο μαζί με τις υπόλοιπες . Ομάδα διάσωσης , έχει αποστολή να πάει στην Armaggedon City και να βρει αντίδοτο για δάγκωμα από μεταλλαγμένους . Μια από τις "τσούλες" κινδυνεύει !
Ο Deric Bernier είναι ο σατανικός μεταποκαλυπτικός δήμαρχος της Armaggedon City , Salacious Thatch ! Προωθεί την χρήση χημικών , και προάγει την αμφιλεγόμενη επιστήμη , αφήνοντας τους επικίνδυνους μεταλλαγμένους να αλωνίζουν ελεύθεροι . Ο Thatch αράζει συνήθως στην βιβλιοθήκη του λυκείου που έγινε το γύρισμα , και-καλά η Armaggedon City . Φοράει μπέρτα και μια ζάντα περασμένη κολάρο . Έχει βαμμένα μάτια και φαβορίτες . Είναι κανίβαλος . Ο Thatch στέλνει τους λακέδες του να εξουδετερώσουν τους τελευταίους θύλακες αντίστασης . Ανάμεσά τους και ο Todd Sheets με μεταλλικό perfecto , μπλουζάκι Maiden και αφέλειες Dave Mustaine .
Τελικά όλοι μαζί , συναντιούνται στην Armaggedon City ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.