Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

VAMPIRE BOYS (2011)




"Θα πέθαινες για να ζήσεις για πάντα μαζί μου ;"
Νομίζατε πως μόνο στα TWILIGHT θα έχει ημίγυμνα λαδωμένα αγόρια ;! Είστε βαθιά νυχτωμένοι κύριοι ...
Ο πρωτοσύγγελος του gay-horror και τρελό αγόρι David DeCoteau , άνοιξε πρώτος τον πουστο-ασκό του Αιόλου , και εδώ και μερικά χρόνια , γυρίζει ΜΟΝΟ τέτοιου είδους υβρίδια ! Η συγκεκριμένη ταινία γυρισμένη στο ίδιο ύφος , είναι ενός άλλου τρελού αγοριού , του Charlie Vaughn . H Sterling Entertainment έχει αναλάβει την καυτή παραγωγή φυσικά ...
Ο χρόνος για τον Jasin και την απέθαντη παρέα του από βαρύμαγκες τελειώνει . Για να επιζήσει η βαμπιρική παρέα , χρειάζεται νέο αίμα . Κάποιος/α να γίνει το "αιώνιο ταίρι" του Jasin . Το Los Angeles είναι τίγκα στα πρόθυμα αγόρια , αλλά ψάχνουν και-καλά για γυναίκα για το ξεκάρφωμα . Η βαμπιρική παρέα έχει βάλει στο μάτι την Tara , μια νεαρή ξανθιά , μαθήτρια του κολεγίου . Η Tara φαίνεται ανοιχτή στην ιδέα να γίνει πλάσμα της νύχτας , αλλά κάποιος τρίτος μας χαλάει τα σχέδια για ετεροφυλική αιωνιότητα . Ο Caleb, το νέο αγόρι του κολεγίου από το Los Angeles , ονειρεύεται συνέχεια έναν μυστηριώδη ξένο με γυμνασμένους κυλιακούς . Αυτός ο ξένος είναι ο Jasin , και με το που γνωρίζονται στο προαύλιο , υπάρχει άμεση ψυχική επαφή ! Ο χρόνος τελειώνει βέβαια όπως ανέφερα και πριν , και ο Jasin πρέπει να πείσει τον Caleb για την τρελοφάση της αιώνιας ζωής ως gay βρικόλακας !
O Jason Lockhart (στρίπερ σε ένα επεισόδιο του DEXTER , ALIENS VS AVATARS , και λοιποί ρόλοι παρόμοιου περιεχομένου) είναι ο Jasin , ο αρχηγός της τρελοπαρέας . Είναι 20 χρονών εδώ και 100 χρόνια (στο φλασμπακ του origin τον βλέπουμε να φοράει ρούχα αρχών 20ου αιώνα) . Η παρέα κυκλοφορεί πάντα χωρίς μπλουζάκια μέρα μεσημέρι , κανένα πρόβλημα - φαίνεται να απολαμβάνουν και τον ήλιο . Ούτε τα παλούκια τους φοβίζουν . Συνήθως περπατάνε σε αργή κίνηση για να είναι πιο εντυπωσιακοί . 
O Christian Ferrer είναι ο δροσερός Caleb . Έχει θέματα με τους σταυρούς . Ήταν πρωταθλητής κολύμβησης στο λύκειο . Φαίνεται να έχει δισκογραφία Mark Almond . Ο καρπός του λυγίζει εύκολα . Τι να τα κάνεις τα σκυλόδοντα άμα είναι να δαγκώνεις μαξιλάρια ; O Caleb μένει με τον νέο του συγκάτοικο Paul (Ryan Adames) , επίσης ευαίσθητο αγόρι , που δεν τον ενοχλεί να τον βλέπει να κυκλοφορεί με τα speedo εσώρουχα , όντας κολυμβητής , μέσα στο σπίτι . Ο Caleb νιώθει τον ξένο παντού γύρω του . Μέχρι που τον γνωρίζει . Αρχίζουν να περνάνε πολλές ώρες μαζί και ο Paul του κάνει ζήλιες γιατί τον θέλει ... Δυστυχώς τον τρώνε λάχανο με διαταγή του αρχηγού . 
Ο Dylan Vox ( BATTLE OF LOS ANGELES , ALIENS VS AVATARS , JERSEY SHORE SHARK ATTACK ) είναι και αυτός σην παρέα . Δεν πιστεύει πως ο Caleb είναι ο "ένας" που ψάχνει ο Jasin και ανησυχεί για την κατάσταση της ομάδας . Άμα δεν κάνει την σωστή επιλογή ο αρχηγός , θα χαθεί η αιωνιότητα . Τρελαίνεται και απειλεί να σκοτώσει και την Tara και τον Jasin . Έχει την μεγαλύτερη φιλμογραφία από τα υπόλοιπα αγόρια , μιας και πέρα από genre ταινίες έχει παίξει και σε σκληρές τσόντες μόνο για γουστόζους ως Brad Benton .
O Jess Allen είναι ο Dane , ο μπρουτάλ της παρέας . Ο Allen έκανε τον Baldir στο ALMIGHTY THOR (2010) της Asylum .
Η Zasu είναι η Tara , η γυναίκα της ταινίας . Σιγά μην ασχολούμαστε με τις κομμώτριες . Θα είναι και στο νούμερο δύο , το οποίο βρίσκεται στα τελειώματα .


Τι να πει και ο Νοσφεράτου ; Δεν είχε τέτοια ξεράσματα το 1920 ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.