Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

KILL SYNDROME (2006)

H Brain Damage Films βάζει δική της εξωφυλλάρα για την διανομή . Η Klucking Films παράγει . Οι Scott Collins και Dwayne King γράφουν και σκηνοθετούν , νομίζοντας πως είναι οι μετενσαρκώσεις του Tobe Hooper (γι'αυτο δεν τους βγήκε - ο τύπος ζεί ακόμη) .
Στις 13 Δεκεμβρίου του 2004 , η 22χρονη Jamie Lynn Connors μπαίνει έντρομη μέσα στο γραφείο του σερίφη του Arrowood . Ματωμένη πατώκορφα , ψελίζει μια τρομαχτική ιστορία .
Εμείς βλέπουμε την τρομαχτική ιστορία , κλάνωντας πατώκορφα , αφού πρόκειται για βίντεο παραγωγή του τρόμου . Είναι η ιστορία της οικογένειας Trotter , μιας οικογένειας βλαχο-αιμομίκτων σφαγέων , που διασκεδάζουν σκοτώνοντας άτυχους τυχάρπαστους που περνούν από την περιοχή τους ! Έχουν για πατρική φιγούρα έναν μανιακό που ονομάζεται Freakshow .
Η διασκέδαση είναι τόσο μεγάλη , που καταγράφουν τα κατορθωματά τους στο βίντεο και μετά τα πουλάνε σε έναν κούλ μαύρο που φαίνεται για παραγωγός . Επίσης φωνάζουν πολύ (φαίνεται μόνο αυτό κατάλαβαν οι σκηνοθέτες βλέπωντας πάνω από 50 φορές μεθυσμένοι το πρώτο TEXAS CHAINSHAW MASSACRE - και είπαν να κάνουν την δική τους γαμάτη ταινία 30 χρόνια αργότερα) . Ουρλιάζουν μεταξύ τους , και πρός την κακομοίρα που έχουν δεμένη κάθε φορά για να βασανίζουν (5 γκόμενες περνούν απ'την καρέκλα του ματωμένου κάστινγκ) , με αποτέλεσμα η εκάστοτε τραγική να ουρλιάζει και να κλαίει τόσο εκνευριστηκά για βοήθεια πρός την κάμερα που εύχεσαι το μαρτύριο της να τελείωσει επειδή έχει αρχίσει να μεταφέρεται και εκτός τηλεόρασης (επίσης όσοι βρίσκονται έξω απ΄την τηλεόραση ουρλιάζουν για τις ταινίες που έχουν στην συλλογή τους) . Οι χαρές και τα πανηγύρια βέβαια , κρατάνε μέχρι την στιγμή που θα φέρουν στο σπίτι την λάθος τύπισσα (κάποια που είχε σκοτώσει τον βλάχο μεταλά άντρα της επειδή την έδερνε) ...
------------------------------------------------------------
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΝΑΣ ΟΥΑΤΣΟΦΣΚΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ !
Η βιντεοκάμερα κινείται νευρόσπαστη δεξιά κι αριστερά , τα στρόμπ φώτα παίζουν ντίσκο με τα νεύρα σου μέσα στο δωμάτιο των βασανιστηρίων και ο ηχολήπτης της Klucking Films μάλλον κάνει διάλλειμα για τσιγάρο κάθε φορά που κάποιος ανοίγει το στόμα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.