Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

SWAMP SHARK (2011)

ΑΜΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ...
.. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ !
BUFFY  Η ΚΑΡΧΑΡΙΟΦΟΝΙΣΣΑ !
Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ΄ΤΗ ΠΡΟΠΕΛΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ..
Από του απλούς καρχαρίες της θάλασσας , περάσαμε στους καρχαρίες της λίμνης , και καταλήξαμε στους καρχαρίες του βάλτου ! Υπάρχει και ταινία με καρχαρίες σε πισίνα , αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στα κρυπτοζωϊκά αρχεία του Θείου Αράχνη !
Η συνταγή σε αυτού του είδους ταινιών είναι η ίδια κάθε μα ΚΑΘΕ φορά !
Νεολαία μαζεύεται σε ανοιχτό μέρος για να διασκεδάσει σε κάποιο τοπικό φεστιβάλ που αποτελεί ετήσιο μέσω αποκομιδής εσόδων για τους ντόπιους . Το μεταλλαγμένο ζώο θα αρχίσει να θερίζει τους επισκέπτες , και οι αρχές θα κάνουν τα στραβά μάτια μέχρι να είναι πολύ αργά !
Τόσο απλά και τόσο γ@μάτα !
Στην συγκεκριμένη ιστορία , το Φεστιβάλ του Αλιγάτορα λαμβάνει χώρα στα υπέροχα βαλτοτόπια μιας επαρχιακής πόλης κάπου στην Αμερική για 10η συνεχή φορά . Μερικές ημέρες πριν την έναρξη των δραστηριοτήτων , μια παράνομη μεταφορά ενός άγνωστου είδους καρχαρία πάει στον διάολο , καθώς το θεριό ξεφεύγει από την νταλίκα που το μεταφέρει και χάνεται στα νερά του βάλτου (εντάξη , δεν τον λες και βάλτο - σαν λίμνη είναι) . Ένας ντόπιος μεθύστακας βρίσκει τραγικό θάνατο , και ο σερίφης της περιοχής κατηγορεί άδικα την οικογένεια των Bouchard που διατηρούν το τοπικό οικογενειακό ρεστοράν με ενυδρείο αλιγατόρων , Η Παράγκα του Αλιγάτορα !
Οι οικογένεια θα πρέπει να καθαρίσει το όνομά της και να πιάσει τον Βαλτοκαρχαρία !
Ο βλογιοκομμένος Robert Davi , είναι ο ηρωικός σερίφης Watson . Ξέρει για τον υπερκαρχαρία , αλλά κάνει τον κινέζο ! Μπαίνει ολόκληρος μέσα στο στόμα του καρχαρία . Είναι η κλασική σκαμμένη φάτσα αστυνομικού , ή πράκτορα που τα έχει δει και τα έχει κάνει όλα . Τον έχεις δει και στα GOONIES , RAW DEAL , DIE HARD , LICENCE TO KILL (εδώ έκανε τον κακό) , MANIAC COP 2 , PREDATOR 2 , κτλ ..
Ο μεγαλόσωμος Jeff Chase είναι ο Jason Bouchard , ο ιδιοκτήτης του Αλιγατορο-ρεστοράν . Λόγω μεγέθους έχει το ψευδώνυμο "Swamp Thing" . Έχει μικρούς μάτσο ρόλους σε ταινίες όπως τα TRANSPORTER 2 , MISSION IMPOSSIBLE 3 , THE MARINE , AGAINST THE DARK , STAR TREK (έκανε έναν από τους υποψήφιους εξωγήινους για τον αστροστόλο) , THE MECHANIC .
Η Kristy Swanson είναι η δυναμική αδελφή του Jason , Rachel . Στην ουσία , αυτή κάνει κουμάντο . Οργανώνει ομάδα για τον εντοπισμό και την εξολόθρευση του βαλτοκαρχαρία . Η αγωνία κορυφώνεται όταν η καυτή μικρότερη αδελφή τους πάει για πάρτυ με κάτι λεμέδες σε πλωτό σπίτι ! Που την έχω ξαναδεί την Swanson ; Θυμάται κανείς την επαίσχυντη ταινία με την Buffy που είχαν γυρίσει το 1992 ; Από εκεί την θυμάμαι λοιπόν . Τώρα κυνηγούσε '90ς βρικόλακες , τώρα κυνηγάει Βαλτοκαρχαρίες ! Ήταν και στο PRETTY IN PINK (1986) και στο PHANTOM (1996) .
O D.B.Sweeney ( THE EVENT ) είναι ο Tommy Breysler . Βρέθηκε "τυχαία" στην περιοχή , και γνωρίζει από καρχαρίες .
----------------------------------------------------------
Η ταινία πέρα από κτηνώδη καρχαρία (που εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα σε ένα ανεξερεύνητο ρήγμα στα βάθη του ωκεανού) , έχει και αλιγάτορες , οι οποίοι είναι κυριλέ πέρα από μια τυχαία επίθεση σε έναν βοηθό του σερίφη . Δεν ασχολούνται με τον πληθυσμό .
Τελική Λύση :
Φιάλη με πετρογκάζι , τυλιγμένη με κρέατα , για να κατέβει πιο εύκολα στην στομάχα του τέρατος , καταλήγει σε φέσι , με την φιάλη να εκτοξεύεται απ΄το στόμα του καρχαρία και να χτυπάει περαστικό στην πλάτη ! Τελικά προπελάρα θα δώσει την λύση για άλλη μια φορά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.