Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

CYBER TRACKER (1994)

Στο κοντινό μέλλον (το οποίο πλέον φαίνεται τόσο μακριά 20 χρόνια αργότερα) , ο Eric Phillips είναι ένας από τους σωματοφύλακες του Γερουσιαστή Robert Dilly ο οποίος έχει εγκαινιάσει έναν καινούργιο τρόπο "ψηφιακής απόδοσης δικαιοσύνης" - ευγενική προσφορά της εταιρίας CyberCore (αναλύοντας στοιχειά για να καθορίσει την ενοχή του κάθε κατηγορούμενου εγκληματία , προχωράει σε θανατηφόρα ποινή με άμεσους εκτελεστές κάτι cyborg που αποκαλούνται Core Trackers) .
Ο Phillips όσο περισσότερα μαθαίνει για τον Dilly και την εταιρία που μοιράζει απλόχερα δικαιοσύνη , τόσο ξενερώνει με την ζωή του , καθώς η αδίστακτη εταιρία έχει κρυφά σχέδια μαζικού ελέγχου του πληθυσμού ....
Όταν ο Phillips αρνηθεί να σκοτώσει έναν κατάσκοπο που παρακολουθεί τις δραστηριότητες της CyberCore , o Dilly θα διατάξει την άμεση εξόντωση του και θα αμολήσουν έναν Core Tracker στο κατόπι του !
Με τα πολλά ο Phillips θα καταφέρει να καταστρέψει τον κυβερνο-εφιάλτη που τον κυνηγάει και θα γνωρίσει τον τελευταίο θύλακα αντίστασης του ανθρώπινου είδους , το "Σωματείο Για Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα" , μια ομάδα που ευτυχώς δεν ανεβοκατεβαίνει λεωφόρους κρατώντας φραπεδιές , αλλά ενεργεί υπόγεια ακολουθώντας τον πύρινο λόγο της δημοσιογράφου Connie ...
Παρέα με την Connie και την ομάδα των ατάκτων της , ο Phillips θα βαρεθεί να εξοντώνει cyborgs , αφού άλλα τρία θα τον πάρουν στο κυνήγι , παρέα με τον καρατέκα σωματοφύλακα του Dilly , Ross !
Πέρα από τα σατανικά σχέδια της εταιρίας που θα αποκαλυφθούν δημόσια , ο Phillips θα ανακαλύψει πως ο Γερουσιαστής Dilly είναι και αυτός cyborg και θα προσπαθήσει να τον πυροβολήσει σε μια συνέντευξη τύπου , ώστε να αποκαλύψει τα μηχανικά του μέλη στον ανυποψίαστο λαό !
Ο Don "The Dragon" Wilson είναι ο ηρωικός Eric Phillips .
H Stacie Foster ( NIGHT OF THE LIVING DEAD , CYBER TRACKER 2 , STEEL FRONTIER ) είναι η Connie .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Richard Norton ( GYMKATA , AMERICAN NINJA , FUTURE FIGHTERS , EQUALIZER 2000 ) είναι ο αρχηγός ασφαλείας του Γερουσιαστή Cyborg , Ross .
O John Aprea ( THE GODFATHER PART 2 , FALKON CREST , KNOTS LANDING , FULL HOUSE ) είναι ο Γερουσιαστής Cyborg , Dilly . Η γκάμα ερμηνείας εγκληματικών χαρακτήρων από Ιταλούς μαφιόζους , μέχρι πολιτικούς , ενδυναμώθηκε με αυτή του "κυβερνητικού οργανισμού" .
Ο Jim Maniaci ( HOLOGRAM MAN , AUTOMATIC , CYBER TRACKER 2 , THE ROCK , ARMAGEDDON ) είναι όλοι οι Core Trackers που στέλνει η CyberCore εναντίον του Wilson . Οι UNIT 7 , 5 , 6 και 8 !
Η τελευταία εμφάνιση του Maniaci έγινε στο THE SCORPION KING (2002) , όπου υποδύεται με την ίδια άνεση τον cyborg σκοπό του παλατιού .
----------------------------------------------------
Ο σκηνοθέτης είναι ο Μίστερ PM ENTERTAINMENT , Richard Pepin ( FIST OF HONOR , THE SILENCERS , DARK BREED , MINDSTORM ) , υπερπαραγωγός μεγάλης λίστας βιντεο-sci-fi-περιπετειών κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του '80 & '90 !
Για όσους δεν γνωρίζουν την PM Entertainment , είναι εταιρία παραγωγής που ξεκίνησε το 1989 και έχει στη βιβλιοθήκη της 150 ταινίες και 2 τηλεοπτικές σειρές . Στην συγκεκριμένη εταιρία αναδείχτηκαν μεγάλοι Β-αστέρες της δράσης , όπως ο Don "The Dragon" Wilson , Jack Scalia , Jeff Wincott , Richard Norton , αλλά και η Cynthia Rothrock .
Το 2003 η "βιβλιοθήκη" πουλήθηκε στην FLAC ( Film Library Aquisition Corporation ) , η οποία είναι πλέον η γνωστή εταιρία διανομής ECHO BRIDGE ENTERTAINMENT (μάντεψε ποιος διανέμει τις ταινίες της Asylum ;) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.