Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

HEATSEEKER (1995)

Γυρισμένο στη Μανίλα από τον Albert Pyun .
Αμερική 2019 . Το νεον-περιβάλλον συνεχίζει να φέρνει στον νου το πως φαντάζονταν οι άνθρωποι το μέλλον κατά την διάρκεια των δεκαετιών του '80 και του '90 .
Οι αγώνες kickboxing διεξάγονται πλέον με την συμμετοχή cyborg μαχητών καθώς η υπερβία σημαίνει τηλεθέαση και η τηλεθέαση αύξηση μετοχών . Παρόλα αυτά , πρωταθλητής του αθλήματος συνεχίζει να είναι ο καθόλα άνθρωπος , Chance O'Brien !
O σατανικός Tsui Tung , θα παρουσιάσει τον υπερμαχητή του Xao , ως την απόλυτη μηχανή μάχης και θα προκαλέσει παγκόσμια κάθε αθλητή kickboxer σε αγώνα μέχρις εσχάτων διοργανώνοντας έναν μεγάλο αγώνα με σπόνσορα την εταιρία κυβερνητικών εφαρμογών Sianon ....
O Keith Cooke ( o Reptile στο πρώτο MORTAL COMBAT και ο Sub-Zero στο MORTAL COMBAT: ANNIHILATION , BEVERLY HILLS NINJA ) είναι ο Chance O'Brien . 11 συναπτά έτη πρωταθλητής . Παραμένει ανθρώπινος και θέλει να συμμετάσχει στο φιάσκο πρωτάθλημα πρόκληση του Tung , αλλά η μάνατζερ/αίσθημα/μέλλουσα γυναίκα του Jo , δεν τον αφήνει ! Όταν ο Tung όμως απαγάγει την μάνατζερ/αίσθημα/μέλλουσα γυναίκα , ο O'Brien θα λάβει μέρος σε έναν αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως για να σώσει την καλή του !
Ίσως η πιο άβολη στιγμή για τον Cooke , ήταν όταν χρειάστηκε να διανύσει μια απόσταση ολόγυμνος , μπροστά από δεκάδες ντόπιους που είχαν στήσει πρόχειρη εξέδρα στην άκρη του δρόμου .
Η Tina Cote ( NEMESIS 2 , BARB WIRE , OMEGA DOOM , MEAN GUNS ) είναι η Jo , η μάνατζερ/αίσθημα/μέλλουσα γυναίκα του O'Brien .
O Gary Daniels ( AMERICAN STREETFIGHTER , FIST OF THE NORTH STAR , TEKKEN , THE EXPENDABLES ) είναι το αδίστακτο cyborg/kickboxer Xao . O Xao είχε χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή παλιότερα , όταν είχε μόνο 10% προσθετικά μέλη στο κορμί του . Πλέον είναι 100% μηχανή και θέλει να πάρει το αίμα του πίσω !
Κάνει βάρη ενώ κάθεται σπαγκάτο αλα Van Damme πάνω σε δύο καρέκλες .
Ο Norbert Weisser ( THE THING , ANDROID , CITY LIMITS , RADIOACTIVE DREAMS , CAPTAIN AMERICA , NEMESIS 3&4 , INFECTION , ROAD TO HELL ) είναι ο Tsui Tung , υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων της Sianon , με έδρα την Νέα Μανίλα . Οργανώνει τον αγώνα στο φανταστικό νησί Budogan , το οποίο ανοίκει στην εταιρία . Κανονικά οι μαχητές επιτρέπεται να έχουν μόλις 10% εμφητευμάτων στο κορμί τους , αλλά λέει μούφες πως ο Xao έχει 50% και πως μπορεί να αλλάξει τους κανόνες , μιας και η διοργάνωση είναι δική του . Αποκαλεί τον O'Brien κότα σε συνέντευξη τύπου , αλλά όταν δεν δέχεται να παλέψει με τον Xao , απαγάγει την Jo (μπουκάροντας με μπράβους στο δωμάτιο του ζευγαριού την στιγμή που γδυνόντουσαν για να γιορτάσουν την τελευταία νίκη του O'Brien) και ελέγχει την συμπεριφορά της με τσίπ στον λαιμό ... Θέλει να την κάνει να αγαπήσει τον Xao , γιατί αυτό είναι το μόνο που του λείπει ...
Πως τα φέρνει έτσι και καταλήγει να απειλεί και τους δύο μαχητές με την ζωή της Jo ... Πρέπει να είναι μεγάλα μούτρα οι υπεύθυνοι πωλήσεων !
O βετεράνος της Full Moon , Tim "Dollman" Thomerson ( TRANCERS I έως V , NEAR DARK , CHERRY 2000 , NEMESIS 1&3 ) είναι ένας από τους "Γηραιούς" της εταιρίας . Προειδοποιεί τον Tung πως μόνο η νίκη στο τουρνουά θα είναι η προϋπόθεση για να συνεχίσει να δουλεύει για την Sianon ...
Ο Thom Mathews είναι ο Bradford Wordon . Παλεύει για την εταιρία Zanak Toma . Είναι και πρόεδρος της εταιρίας . Γίνεται φίλος με τον O'Brien και προπονούνται παρέα . Πρέπει να νικήσει το τουρνουά οπωσδήποτε , αλλιώς θα καταστραφεί η εταιρία του . Προκρίνεται στους αγώνες , αλλά δουλεύει μυστικά για τον Tung για να γλυτώσει την εταιρία του και τον πατέρα του που βρίσκεται στην φυλακή για τα χρέη της εταιρίας . Πρέπει να τραυματίσει τον O'Brien στον προημιτελικό . Δεν καταφέρνει να προδώσει τον φίλο του και αφήνει την τελευταία του πνοή μετά τον αγώνα , προειδοποιώντας τον ...
Τον Mathews είχα να τον δώ από τότε που προσπαθούσε να φάει τα μυαλά της κοπέλας του στα RETURN OF THE LIVING DEAD 1&2 . Μετά άρχισε να παίζει σε ταινίες του Pyun .
----------------------------------------------------
Είναι το ROCKY cyborg έπος του Puyn .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.