Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

OUTPOST III: RISE OF THE SPETSNAZ (2013)


Τρίτη και τελευταία (;) συνέχεια της επιτυχημένης σειράς με τους αιμοσταγείς ναζί απέθαντους να συνεχίζουν να τριγυρνούν στα δάση (της Γλασκόβης αυτή τη φορά) .
Επιτέλους έφτασε η ώρα να τα βάλουν με την ελίτ των Ρωσικών ειδικών δυνάμεων  , τους Σπέτσνατζ μέσα σε υπόγεια κελιά ΜΜΑ φάση (λογικότατη εξέλιξη όταν το καστ διαθέτει κτηνανθρώπους όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βαρέων Βαρών James "Ο Κολοσσός" Thomson) !
O Brian Larkin ( BATTLEGROUND ) είναι ο ρώσος κομάντο , Dolokhov . Ένω τα πέρναγε μια χαρά στήνοντας ενέδρες και μακελεύοντας γερμανικές περιπόλους σε αχανές δάσος παρέα με τους συντρόφους του , η κακιά στιγμή τα έφερε έτσι και κατέληξε σε υπόγειο εργαστήρι μυστηκιστικών πειραμάτων με νεκροζώντανους υπερστρατιώτες . Ένας από τους δύο επιζώντες μετά από έναν βίαιο αγώνα επιβίωσης με τα πειράματα των Γερμανών , ο Dolokhov θα καταφέρει να δραπετεύσει από το κελί του και με μόνο του όπλο το μίσος για τους αντιπάλους του θα καταστρέψει τα σχέδια για την μαζική παραγωγή υπερ-στρατιωτών .... Στην πορεία θα ελευθερωθούν και κάτι φρίκουλες που δεν βγήκαν άρτιοι από τις αρχικές διαδικασίες της μεταμόρφωσης και τα σχέδια όλων θα πάνε στράφι ..
Ο Ivan Kamaras ( HELLBOY 2 , A GOOD DAY TO DIE HARD , WORLD WAR Z ) είναι ο δεύτερος επιζώντας από την ομάδα των Ρώσων , ο Fyodor . Σε αυτόν το πείραμα του υπερστρατιώτη πέτυχε , με τα γνωστά αποτελέσματα .
O Michael McKell ( BENEATH STILL WATERS ) είναι ο Strasser , o παλάβρας πειραματιστής/αλχημιστής του 3ου Ράϊχ . Θέλει να δημιουργήσει στρατιά απέθαντων και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει . Δεν θα ζήσει για να δει το όνειρο του να πραγματοποιείται .
----------------------------------------------------
Η τρίτη ταινία εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν στο να δημιουργηθεί ο καταραμένος στρατός των απέθαντων που βλέπουμε να αποδεκατίζουν τους μοντέρνους στρατιώτες στις δύο προηγούμενες ταινίες .
----------------------------------------------------
Εφόσον έχουμε μπει σε τροχιά φέσας , προτείνω στην επόμενη ταινία , οι άριοι απέθαντοι να τα βάλουν με τους βρικόλακες σαμουράι του Χιροχίτο .
Όταν υπάρχει καλή διάθεση , υπάρχουν πάντα καλές ιδέες στο τραπέζι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.