Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

PROJECT SHADOWCHASER 2 (1994)

Ταινία νούμερο 200 για το ηρωικό μπλογκ της νεολαίας μέσα στο 2013 , και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από φουτουριστική κατευθείαν-σε-βίντεο περιπέτεια με Frank Zagarino στον ρόλο που τον έβαλε για πάντα μέσα στις ψηφιακές καρδιές μας !
Ο John Eyres ( OCTOPUS , RIPPER ) , επιστρέφει με την δεύτερη ταινία της τριλογίας .
Ο Frank Zagarino είναι ο ανώνυμος τρομοκράτης cyborg . Είναι εκτός ελέγχου σε τέτοιο βαθμό που έχει βάψει το μαλλί του πλατινέ και φοράει μαύρο καπαρντινέ δερμάτινο χωρίς μπλουζάκι από μέσα ! Επίσης θέλει να τινάξει την Washington στον αέρα με πυρηνική βόμβα . Καταλαμβάνει ένα πρόχειρο πυρηνικό εργοστάσιο (για να γυριστούν άνετα οι σκηνές κυνηγητού μέσα στους τσάμπα εργοστασιακούς διαδρόμους που είναι σήμα κατατεθέν των ταινιών της NU Image) παραμονές Χριστουγέννων και εκβιάζει την Αμερικανική κυβέρνηση με πυρηνικό όλεθρο , πιάνοντας τις μυστικές υπηρεσίες στον ύπνο για άλλη μια φορά ! Ανάμεσα στο χάος και τον Zagarino , υπάρχουν τρεις αποφασισμένοι ήρωες : Μια επιστήμονας του εργοστασίου , ο χαλβάς γιος της , και ο σκληροτράχηλος ήρωας που ζει με τους δικούς του κανόνες .
Ο Bryan Genesse ( OPERATION DELTA FORCE 3: CLEAR TARGET , CYBORG COP 3 , TERMINAL VIRUS ) είναι ο Frank Meade . Ο σκληρός τύπος της πυρηνικής φάμπρικας που κάνει τον επιστάτη και βρίσκει ευκαιρία να λιώνει στις μπύρες αντί να κάνει την δουλειά του . Πόσο μάλλον τώρα που είναι παραμονές Χριστουγέννων ! Αν μισεί κάτι περισσότερο απ'την πλουτοκρατία , αυτό είναι τα cyborgs ! Το ταλέντο του είναι μοιρασμένο στην εξυπνάδα και το kickboxing .
Beth Toussaint SCREAM 3 , FORTRESS 2 , RED EYE ) είναι η δόκτωρ Laurie Webber . Μοιάζει ανησυχητικά με την Linda Hamilton εποχής TERMINATOR 2 (1991) , αλλά με λιγότερα μούσκουλα και περισσότερα ντοκτορά .
O Daniel Bonjour ( AMBUSHED ) είναι ο Ricky , ο δεκατριάχρονος εκνευριστικός γιος της Laurie . Αυτή είναι η πρώτη του ταινία . Αργότερα ανδρώθηκε σε παραγωγές της Asylum και β-περιπέτειες του τρόμου με κατα-συρροήν δολοφόνους .
-------------------------------------------------
Η ιστορία του ανώνυμου cyborg με το πλατινέ μαλλί συνεχίζεται άναρχα στο PROJECT SHADOWCHASER 3 (1995) του ιδίου σκηνοθέτη και το ALIEN CHASER (1996) του Mark Roper .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.