Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

CYBER TRACKER 2 (1995)


Το "μέλλον" συνεχίζει να είναι το ίδιο αίσχος και να θυμίζει ανησυχητικά την δεκαετία του '90 .
Αυτή τη φορά ο ηρωικός πρώην σωματοφύλακας Eric Phillips ( Don "The Dragon" Wilson ) δουλεύει για την "μυστική υπηρεσία" και έχει αφήσει χαίτη . Τα γεγονότα συμβαίνουν μερικά χρόνια αργότερα και ο Phillips είναι ευτυχισμένος μετά τον γάμο του με την δημοσιογρά/αρχηγό των επαναστατών , Connie (η οποία είναι μόνο δημοσιογράφος πια) .
Αυτή τη φορά ο Phillips θα πρέπει να τα βάλει με άλλη μια σατανική εταιρία , η οποία δημιουργεί ρομπότ τόσο ανθρώπινα , που είναι ικανά να αντικαταστήσουν κάποιον χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς (γνωστό και ως δεν έχω λεφτά για ψηφιακά εφέ) !
Η σατανική πλεκτάνη αφορά την γυναίκα του Phillips , Connie , η οποία θα αντικατασταθεί από μια βιονική ρέπλικα που έχει σκοπό να δολοφονήσει τον Κυβερνήτη Quincy , μιας και ο αντικαταστάτης του τυγχάνει να είναι και ο γενικός διευθυντής της εταιρίας που παράγει τους βιονικούς φονιάδες !
Ο Jim Maniaci επιστρέφει ως ο Core Tracker Unit 9 (μιας και δεν έχει μείνει και κανένας άλλος από την προηγούμενη ταινία) . O νούμερο 9 , σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα , συνεργάζεται με τον Phillips και η υπεροπλία του (στο'να χέρι καραμπινάρα , στο άλλο χέρι μυδράλιο) αποδεικνύεται σωτήρια αρκετές φορές στις διάφορες υποθέσεις που αναλαμβάνει ο μυστικός πράκτορας του μέλλοντος ...
Αφού η εταιρία αποτυγχάνει να εξοντώσει , τόσο την Connie , όσο και τον Phillips , στέλνει στο κατόπι των ηρώων (και του πάνοπλου borg φίλου τους) , την βιονική ρέπλικα του Phillips (θεωρείται πλέον άθλος να τα βάλει κάποιος με τον Don "Βιονικό Δράκο" Wilson) !
Όταν ο Βιονικός Phillips αποτύχει και αυτός να βγάλει εκτός τον κανονικό , η εταιρία (που θα πρέπει να ξανασκεφτεί τον τρόπο που προσλαμβάνει μπράβους και δημιουργεί ρομπότ) , στέλνει τον κρυφό της άσσο στο βιονικό μανίκι : Τον Σούπερ-tracker !
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Peter Kent ( RE-ANIMATOR , RAW DEAL , DEAD HEAT , TOTAL RECALL , LAST ACTION HERO , NEMESIS , THE 6TH DAY , TRUE JUSTICE - όλα κατέληξαν στο να του στρίψει τον καρπό ο Seagal δηλαδήείναι ο Σούπερ-Tracker ! Το ίδιο ξύλινος με τον Maniaci . Ούτε και αυτός καταφέρνει να νικήσει τον Eric "The Dragon" Phillips !
Ο ξιφομάχος/ηθοποιός Anthony De Longis ( THE SWORD AND THE SORCERER , MASTERS OF THE UNIVERSEο τηλεοπτικός Highlander τον έχει αποκεφαλίσει σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις μέσα σε χρονική διάρκεια 3 σεζόν) είναι ο σατανικός διευθυντής της σατανικής εταιρίας παραγωγής των σατανικών ρέπλικων ! Επίσης σατανικός αντικαταστάτης του Κυβερνήτη Quincy σε περίπτωση που του συμβεί κάτι .
----------------------------------------------------------
Απ'ότι φαίνεται το παράλληλο σύμπαν όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που συνέβησαν τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς V (1984-1985) , μιας και οι Αστυνομικοί του μέλλοντος φοράνε τις ίδιες στολές με τους φιλικούς σαυράνθρωπους !
Επίσης , αφού στην πρώτη ταινία έπεσε αντιγραφή του τρόμου στα ROBOCOP και TERMINATOR , εδώ έπρεπε να χρησιμοποιηθούν ως ελεύθεροι οδηγοί πλοκής οι συνέχειες τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.