Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

CYBORG 2: GLASS SHADOW (1993)

"Αν δεν σε έφτιαξε ο θεός , τότε σε φτιάξαμε εμείς !" 
- Εταιρία παραγωγής cyborg , Pinwheel Robotics 

Προς το τέλος του 21ου αιώνα , το 2074 , η Αμερικάνικη εταιρία Pinwheel Robotics δημιουργεί cyborgs με ανθρώπινα συναισθήματα .
Έχοντας αυτό ως βάση , ξεκινάμε την παρουσίαση των χαρακτήρων :
Η Angelina Jolie είναι η Casella Reese , το cyborg μοντέλο Voit , γνωστή και ως Cash στους cyborg κύκλους . Η Cash αποφασίζει μια ωραία πρωία να γίνει ανεξάρτητη και να ζήσει με τους δικούς της κανόνες , μιας και η εταιρία που την δημιούργησε την ετοιμάζει για αποστολή αυτοκτονίας ! Σε συνέντευξη του 2001 δήλωσε πως αφού είδε ολοκληρωμένη την ταινία , πήγε σπίτι της και ξέρασε . Στην συνέχεια παντρεύτηκε τον Brad Pitt και μαζί ξεκίνησαν να υιοθετούν παιδιά από χώρες του τρίτου κόσμου , μέχρι που έβγαλε τον καρκίνο απ'την υπερπροσπάθεια ...
O Elias Koteas ( THIN RED LINE ) είναι ο άνθρωπος οδηγός της Cash μέσα στην κατεστραμμένη γη και τρελά ερωτευμένος μαζί της , Colson Ricks , γνωστός και ως Colt 45 . Δουλεύει ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών για την Pinwheel Robotics , γιατί τα cyborgs , πέρα από το να φαίνονται ανθρώπινα πρέπει να είναι ικανά να τσακίζουν και ανθρώπινα κόκαλα .
O Jack Palance είναι ο Mercy . Είναι και αυτός cyborg , αλλά λειτουργεί εκτός εταιριών σε ημιπαράνομο mode . Βοηθάει άλλα cyborgs να βρουν το νόημα της ζωής μετά τον θάνατο της γυναίκας του (;) και είναι ικανός να επικοινωνήσει με οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή .
Φυσικά η εταιρία δεν πρόκειται να αφήσει την Cash να στο σκάσει , γιατί την είχαν κατασκευάσει τόσο σεξουαλική με σκοπό να την στείλουν να κατασκοπεύσει την Ιαπωνική ανταγωνίστρια εταιρία Kobayashi Electronics και στην συνέχεια να ανατιναχτεί μέσα στα γραφεία της εν λόγω εταιρίας (μιας και είναι γεμάτη με το εκρηκτικό υγρό του τίτλου Glass Shadow) ! Η Pinwheel Robotics στέλνει στο κατόπι της τον περιβόητο πληρωμένο δολοφόνο/εντοπιστή cyborgs , Danny Bench ( Billy Drago ) και την cyborg βοηθό του , Chen ( Karen Sheperd - MISSION OF JUSTICE ) .
----------------------------------------------
Όσοι περίμεναν μια αξιοπρεπή συνέχεια του πρώτου CYBORG (1989) , μπορούν να πάνε σπίτι τους και να ξεράσουν όπως έκανε και η νεαρή Angelina , εκτός κι αν βρίσκονται ήδη στο σπίτι τους , οπότε μπορούν να συνεχίσουν τον εξαγνισμό των σωθηκών τους με την συνέχεια CYBORG 3: THE RECYCLER (1995) , από τον ίδιο σκηνοθέτη ( Michael Schroeder ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.