Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

XTRO 3: WATCH THE SKIES (1995)

Η τελευταία απόπειρα του Harry Bromley Davenport να βγάλει λεφτά από το Xtro μέσα στην δεκαετία του '90 , καθώς πλέον οι άνθρωποι τα σπάνε με τα X-FILES και "κοιτάνε τον ουρανό" !
Γυρισμένο μέσα σε 36 ημέρες , η τρίτη ταινία είναι και η αγαπημένη του σκηνοθέτη .
Για δεκαετίες , η κυβέρνηση έχει καταφέρει να αποκρύψει τις αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων με μεγάλη επιτυχία . Όταν ομάδα σκληροτράχηλων πεζοναυτών φτάσει σε ένα έρημο νησί του Ειρηνικού για μια μούφα αποστολή ρουτίνας και-καλά εξουδετέρωσης βομβών που έχουν ξεμείνει από τον δεύτερο παγκόσμιο , θα ανακαλύψει συνταρακτικά στοιχεία :
Παλιά φιλμς της δεκαετίας του '50 που περιέχουν ιατρικά πειράματα πάνω σε εξωγήινους !
Φυσικά ένας εξωγήινος με πολλά νεύρα (που είχε φτάσει στον πλανήτη πολλά χρόνια πριν με το τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο διαστημόπλοιο του) έχει επιζήσει και θα βγάλει τα αποθημένα του πάνω στους πεζοναύτες .
Πέρα από το άγχος για επιβίωση , οι άτυχοι ήρωες θα φτάσουν στο λογικό συμπέρασμα πως η ίδια η κυβέρνηση είχε σχεδιάσει την αποστολή στο νησί , με σκοπό να αλληλοσκοτωθούν με τον εξωγήινο , ώστε να πάρουν το μυστικό των φίλμς στον τάφο ....
Ο Andrew Divoff ( THE WISHMASTER 1&2 , NEMESIS 4 ) κάνει τον Κάπτεν Fetterman . Είναι ο άντρας που θα στρατολογήσει τους απροσάρμοστους αναλώσιμους . Ας τον θυμόμαστε καλύτερα ως Mikhail Bakunin από το LOST .
-------------------------------------------
Διαφορές με το 2 :
Στο 2 ο εξωγήινος μοιάζει με καρικατούρα Alien . Έδω βλέπουμε τους γνωστούς κοντοπίθαρους κεφάλες με τις ματούκλες που φωνάζουν Molder να μοιράζουν τρόμο !
Στο 2 , το κλεπτο-σενάριο είχε στοιχεία από το ALIENS . Εδώ από το PREDATOR .
Με το που τελειώσετε την ανάγνωση αυτής της ανάρτησης , και εσείς και εγώ , θα πάρουμε το μυστικό των δύο συνεχειών του XTRO στον τάφο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.