Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

CYBORG COP 3: TERMINAL IMPACT (1995)

Η απλή ιδέα της μετατροπής του αίματος κατσαρίδας σε ανθρώπινο αίμα , στάθηκε η αφορμή για εκκεντρικό επιστήμονα να αποφασίσει να μεταμορφώσει απλούς φοιτητές σε ΑΤΡΩΤΟΥΣ cyborgs μισθοφόρους (ή τουλάχιστον για αρχή σε άτρωτους στην ραδιενέργεια ανθρώπους που με λίγη καλή διάθεση μπορούν να γίνουν δολοφόνοι cyborgs για τον στρατό) !
H NU World (γνωστή και ως NU Image) ξαναχτυπά με τον Yossi Wein ( LETHAL NINJA , OPERATION DELTA FORCE 2&5 , OCTOPUS 2: RIVER OF FEAR ) στη καρέκλα του σκηνοθέτη !
O Brian Genesse ( PROJECT SHADOWCHASER 2 , TERMINAL VIRUS , OPERATION DELTA 3: CLEAR TRAGET ) είναι ο ομοσπονδιακός πράκτορας/κυνηγός επικηρυγμένων Max Colley . Αντικαθιστά στυλιστικά τον David Bradley από τα δύο προηγούμενα μέρη της σειράς των "βιονικών μπάτσων" .
O Frank Zagarino ( BARBARIAN QUEEN , STRIKER , CY WARRIOR SPECIAL UNIT , PROJECT ELIMINATOR , PROJECT SHADOWCHASER 1 μέχρι 3 , ALIEN CHASER , CONVICT 762 , AIRBOSS I μέχρι IV ) είναι ο ομοσπονδιακός πράκτορας/κυνηγός επικηρυγμένων Saint Sebastian (Άγιος Σεβαστιανός ;). Αυτός και ο Schwarzenegger παραμένουν οι κορυφαίοι ερμηνευτές κυβερνητικών οργανισμών , με την εξαίρεση πως ο Zagarino πήγε την ερμηνεία του ένα βήμα παραπέρα καθιερώνοντας το βιονικό πλατινέ μαλλί !
H Jenny McShane ( WAYNE'S WORLD 2 , REPLICANT , SHARK ATTACK 3: MEGALODON  , GRIMM ) είναι η μαχητική δημοσιογράφος Evelyn Reed . Μέτα την επίθεση του cyborg Adam στην πτέρυγα του πανεπιστημίου που είναι ευγενική χορηγία της πολυεθνικής Delta Tech (για να κάνει τα πειράματα μετατροπής πάνω σε ανυποψίαστους φοιτητές) είναι η μόνη που συνεχίζει να αναπνέει . Πάνω στην αναμπουμπούλα κατάφερε να καβατζώσει μικροτσίπ που αποδεικνύεται θανατηφόρο για τα cyborgs . H Evelyn κάνει ρεπορτάζ σχετικό με τις σκοτεινές δραστηριότητες της πολυεθνικής εταιρίας Delta Tech και πλέον υπάρχει μια ακτίνα λέηζερ με το όνομα της .
Ο Michael Brunner ( OUTLAW OF GOR , OPERATION DELTA FORCE 1&2 - τα τηλεοπτικά , όχι αυτά με τον Chuck Norris ) είναι ο Δόκτωρ Phelps , ο άνθρωπος που μετατρέπει μια καλή ιδέα σε φέσι-πραγματικότητα .
Ο Κακός :
Ο Ian Roberts είναι ο Sheen . Δική του είναι η φαεινή ιδέα μετατροπής ανθρώπων σε δολοφονικά cyborgs και μέσω της σατανικής πολυεθνικής Delta Tech , κάνει τα στρεβλά του όνειρα πραγματικότητα ! Μετά την ατυχή συγκυρία που οδήγησε στην σφαγή των φοιτητών , ο Sheen προσλαμβάνει τους περιβόητους κυνηγούς επικηρυγμένων Max και Saint για να βρουν την δημοσιογράφο που ξέφυγε με το υψηλής σημασίας μικροτσίπ για την εταιρία ...
Ευτυχώς το δυναμικό ντουέτο δεν αργεί πολύ να κάνει το "ένα + ένα = σατανική εταιρία που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο" και αλλάζουν πλευρά συμμαχώντας με την όμορφη ρεπόρτερ .
Ο Justin Illusion ( WARHEAD , MERCHANT OF DEATH , OPERATION DELTA FORCE 2&3 ) είναι ο cyborg φονιάς Adam . Ο Sheen τον ξαμολάει εναντίον όλων !
--------------------------------------------------------
Αν έβαζαν τον Zagarino (με την προσθήκη πλατινέ περούκας για να φαίνεται η διαφορά από τον Σεβαστιανό) να κάνει τον Adam , η ταινία θα αποκτούσε άλλη βαρύτητα ...
Ποτέ πριν ταινία , δεν δοκίμασε τόσο πολύ τις σχέσεις των ανθρώπων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.