Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ISIS RISING: CURSE OF THE LADY MUMMY (2013)

Πριν ξεκινήσω , θα ήθελα να τονίσω πως στην ταινία πρωταγωνιστεί η Priya Rai (όσοι δεν την ξέρουν , πάει να πει πως δεν έχουν ανακαλύψει την μαγεία του τσάμπα-πορνό που προσφέρει το internet εδώ και κάτι χρόνια) ! ...
Πράγμα που θα με δυσκολέψει πολύ στο να αποδώσω την κατάλληλη ατμόσφαιρα που αποφέρει μια τέτοιου είδους ταινία , με μια τέτοια πρωταγωνίστρια ! Συνήθως σε ταινίες που έπαιζε η Priya (αποσύρθηκε πρόσφατα για να βρει τον εαυτό της) πάντα φρόντιζα να έχω κατεβάσει τα παντελόνια μου από το πρώτο λεπτό , αλλά εδώ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά .
Στην Αρχαία Αίγυπτο , η Ίσιδα Priya Rai ) και ο Όσιρις (κάποιος αδιάφορος , αλλά γυμνασμένος , που παίζει σε ταινία για πρώτη φορά) διοικούν τα πάντα . Είναι ένα χαρούμενο ζευγάρι που χαίρεται τον έρωτά του . Μέσα στην χαρά υπάρχει και ο ζηλιάρης Σετ , ο οποίος δολοφονεί τον Όσιρη με σκοπό να πάρει το Βασίλειο της Φέσας ....
Η Ίσιδα , χρησιμοποιεί "μαύρη μαγεία" (διαβάζοντας από το βιβλίο με τα ξόρκια που είναι γραμμένο σε άπταιστα σατανικά Αγγλικά) με σκοπό να αναστήσει τον αγαπημένο της , αλλά ο Σετ την πιάνει στα πράσα και διατάζει τον τεμαχισμό του Όσιρη , ώστε να στείλει τα κομμάτια του σε διαφορετικά σημεία της επικράτειας , κάνοντας τα οποιαδήποτε μελλοντικά κόλπα νεκρανάστασης δύσκολα να επιτύχουν !
Η Ίσιδα ορκίζεται ματωμένη εκδίκηση και χάνεται στους αιώνες , περιμένοντας να ξυπνήσει και να κυριαρχήσει παρέα με τον Όσιρη στο μέλλον !
Το Μέλλον (τώρα δηλαδή) .
6 μαθητές κολεγίου , o Kyle , o Dustin , o Jay ( Michael Alvarez - VAMPEGEDDON , THE FOURTH REICH ) , η Felicia (η σκηνοθέτης της ταινίας , Lisa Palenica) , η Serena και η Amy , παίρνουν το τελευταίο τους μάθημα στην Αρχαιολογία και περιμένουν να αποφοιτήσουν . Η πτυχιακή τους εργασία αφορά την αξιολόγηση και καταγραφή των πρόσφατων Αιγυπτιακών αποκτημάτων μέσω χορηγίας που έγινε στο μουσείο .
Μαζί με τους μαθητές , ο Καθηγητής Shields ( Randy Oppenheimer - BLOOD MOON RISING ) και ο φημισμένος Αιγυπτιολόγος Δόκτωρ Nasir ( Seth Gandrud - PREDATORY INSTINCT ) , "ξυπνάνε" κατά λάθος το τούμπανο πνεύμα της Ίσιδας , με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η ματωμένη εκδίκηση !
Σε αυτό το σημείο έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες και σιγά-σιγά σχηματίζω ζευγάρια στο κεφάλι μου για τις σκηνές που θα ακολουθήσουν , αλλά οι εξελίξεις που περίμενα δεν έγιναν ποτέ , αφού η ταινία συνέχισε σε ρυθμούς Β-βιντεο-παραγωγής του τρόμου .
------------------------------------------------------------------
Μετά το αδικαιολόγητα διανοουμενίστικο THE GIRLFRIEND EXPERIENCE (2009) με την Sasha Grey (η οποία επανόρθωσε με την εμφάνιση της στο SMASH CUT) και το διασκεδαστικό β-φέσι ζόμπι BLOODLUST ZOMBIES (2011) με την Alexis Texas , ήρθε και η στιγμή της Priya να λάμψει σε ταινία όπου τα υγρά που πετάγονται εδώ και εκεί είναι κυρίως κόκκινα !
Πιστεύω πως η Lisa Ann θα χρειαστεί να απαντήσει σύντομα !
-Ειδικό Βραβείο Αναβίωση Της Μούμιας , πάει :
Όταν άκουγες παλιότερα την λέξη μούμια , σου ερχόταν στο κεφάλι κάτι τέτοιο :


Αυτά πλέον τελείωσαν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.