Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

PROJECT METALBEAST (1995)


Σκηνοθετημένο από τον Alessandro De Gaetano ( BLOODBATH IN PSYCHO TOWN , BUTCH CAMP , NEOWOLF ) , το Project Metalbeast κυκλοφόρησε στην Αμερική ως Project Metalbeast: DNA Overload και στην Αγγλία ως Metalbeast .
Μια ομάδα επιστημόνων στο Κέντρο Μυστικών Ερευνών των ΗΠΑ , προσπαθούν να δημιουργήσουν τον τέλειο στρατιώτη (το μυστικό πρόγραμμα έχει την κωδική ονομασία Project: Lycanthropus) , κάνοντας ένεση με αίμα λυκανθρώπου σε πατριώτη στρατιώτη . Το πείραμα στραβώνει και ο στρατιώτης μένει παγωμένος μέσα σε κρυογονικό θάλαμο του κυβερνητικού εργαστηρίου για 20 χρόνια ...
Το 1994 μόνο ένας από τους υπεύθυνους του προγράμματος ζει ακόμη και έχει γίνει πράκτορας της CIA . Έχοντας στο νου την καλή ιδέα του 1974 που οδήγησε στην δημιουργία του πρώτου λυκο-στρατιώτη , πάει την παράνοια ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας συνθετικό δέρμα με σκοπό να δημιουργήσει μια φονική μηχανή με ατσαλένιο δέρμα !
Το "ατσαλένιο δέρμα" Bioferrin είναι μια ευγενική προσφορά του Κέντρου Μυστικών Ερευνών . Έχοντας στο νου ανθρώπους που υποφέρουν από εγκαύματα και καρκίνο , οι επιστήμονες του κέντρου κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα συνθετικό υποκατάστατο δέρματος από "επιδερμικά κύτταρα" και μεταλλικές ίνες . Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν έφτασε ποτέ την αγορά , γιατί λόγω μοριακής αστάθειας το υποκατάστατο δέρμα γινόταν σκληρό σαν ατσάλι 4 ώρες μετά την μεταμόσχευση του !
Ευτυχώς που υπάρχει και ο στρατός που εκτιμάει τέτοιες επιστημονικές ανακαλύψεις και κάνει άμεσες εφαρμογές ! Επιτέλους ο στρατιώτης λυκάνθρωπος θα αποκτήσει ατσαλένιο δέρμα ! 
Τι μπορεί να πάει στραβά ;!

O John Marzilli ( SURF 2 ) είναι ο Don Butler . Ειδικές δυνάμεις . Το 1974 σκότωσε έναν λυκάνθρωπο και πήρε αίμα για να το αναλύσουν οι ειδικοί επιστήμονες που ετοιμάζουν τον υπερστρατιώτη του μέλλοντος (τα ψευτο-μουστάκια Beastie Boys μαρτυρούν την εποχή) ! Αναβολή σε αναβολή και αποτυχία πάνω σε αποτυχία , ο Butler αποφασίζει να δοκιμάσει τον ορό με το αίμα του λυκανθρώπου , με αποτέλεσμα να αποκτήσει τις οξυμένες αισθήσεις του λύκου . Δυστυχώς χάνει γρήγορα τον έλεγχο , βιάζει την αιματολόγο του και σκοτώνει άλλο ένα μέλος της ερευνητικής ομάδας πριν φάει τρεις ασημένιες σφαίρες στο στήθος και ηρεμήσει .... Κλινικά νεκρός , ο Butler μπαίνει σε κρυογονική μονάδα και ο υπεύθυνος της ομάδας , ο Miller , σκοτώνει τους μάρτυρες του γεγονότος ...
O Barry Bostwick ( THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW , GREASE , WEEKEND AT BERNIES 2 ) είναι ο πράκτορας Peter Miller . Τα κατεψυγμένα πτώματα θα απογειώσουν την έρευνα για τον υπερστρατιώτη . Έχει τις διαταγές του και την χρηματοδότηση για να εκβιάσει καταστάσεις ... Πιστεύει πως θα μπορέσει να έχει το τέρας υπό τον έλεγχο του . Ο Metalbeast του περνάει την τριχωτή του χερούκλα μέσα απ'το στομάχι .
H Kim Delaney ( THE DELTA FORCE , BODY PARTS , DARKMAN II: THE RETURN OF DURANT , ARMY WIVES ) είναι η Anne De Carlo , επιστήμονας στην '90ς εποχή της ιστορίας . Έχει τις επιφυλάξεις της για την έρευνα με το συνθετικό δέρμα και τον λυκάνθρωπο ... Καλού κακού ας υπάρχουν μερικά ασημένια βλήματα για μπαζούκα πρόχειρα ...
Ο Kane "Jason Vorhees" Hodder ( o Victor Crowley στα HATCHET ) είναι το ασυγκράτητο πλάσμα της ταινίας , ο Metalbeast .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.