Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

RECOIL (2011)

O Ryan Varrett είναι ένας παρασημοφορεμένος αστυνομικός από το Ντάλλας . Μετά την δολοφονία της οικογένειάς του απο μασκοφόρους , δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του , πέρα από την εκδίκηση ! Όχι μόνο εναντίον των δολοφόνων της οικογενείας του , αλλά και εναντίον όλων όσων παραβαίνουν τον νόμο !
Ο Steve Austin είναι ο Ryan Varrett . Μαζεύει τα μπογαλάκια του και τα νεύρα του και πηγαίνει στην επαρχιακή πόλη Hope για να "τιμωρήσει" τους πάντες ! Κρατάει το σκορ των θυμάτων του , χρησιμοποιώντας πυρωμένο μαχαίρι πάνω στα χέρια του . Μετατρέπει ανθρώπους σε αφηρημένη τέχνη ...
Ο Danny Trejo είναι ο Drayke Salgado . Είναι ο αδίστακτος λατίνος αρχηγός μιας συμμορίας διεστραμμένων μηχανόβιων στην περιοχή , τους "Κύκλος" . Η πόλη είναι δική του και έχει τους πάντες στην μισθοδοσία του . Είναι καταζητούμενος από την ομοσπονδιακή αστυνομία , αλλά παρόλα αυτά κάνει άνετα τα γούστα του . Η ζωή του είναι ένας ισολογισμός βίας . Το αρχηγείο του βρίσκεται μέσα σε ένα προσαραγμένο πλοίο . Ολόκληρη η συμμορία πρέπει να έχει κάνει αντιτετανικό εμβόλιο .
O Noel Gugliemi - γνωστός και ως Noel G. στην γειτονιά - είναι ο Rex Salgado , ο μικρότερος αδελφός του Drayke . Είναι βιαστής και δολοφόνος . Παίρνει ακριβώς τους ίδιους λατινο-αμερικάνικους συμμορίτο-φυλακισμένους ρόλους όπως και ο Trejo (μόνο που ο Trejo το κάνει εδώ και 200 ταινίες , ενώ ο μικρός μόλις σε 100) .
Η Serinda Swan ( TRON: LEGACY , CREATURE ) είναι η Darcy . Έχει ένα μοτελ στην μικρή επαρχιακή πόλη Hope . Η terminator κορμοστασιά του Varrett την συγκλονίζει . Είναι χήρα και ψάχνεται . Υποτίθεται πως είναι γκόμενα του Rex , αλλά έχει βαρεθεί να τις τρώει .
Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Varrett ανατινάζει τον Rex μαζί με το αυτοσχέδιο εργαστήριο κόκας της συμμορίας . Ο μεγάλος αδελφός ορκίζεται ματωμένη εκδίκηση και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει , αφού ο σερίφης κάνει τα στραβά μάτια .
Ο γιος του σερίφη βέβαια έχει διαφορετικές ιδέες για την επιβολή του νόμου ...
Ο Lochlyn Munro ( TRANCERS 4 , FREDDY VS JASON , IN THE NAME OF THE KING 2 , TRUE JUSTICE ) είναι ο Πράκτορας του FBI , Frank Sutton . Υποτίθεται πως κυνηγάει τον εκδικητή Varrett , αλλά κάνει κι αυτός τα στραβά μάτια , αφού κατά βάθος χρειάζεται κάποιος να "καθαρίσει τα σκουπίδια" εκεί έξω ...
------------------------------------------------------------
Όμορφη στιγμή :
Ο Varrett και ο Salgado είναι στα τελευταία της μονομαχίας τους . Ο Varrett τυλίγει το δεξί του χέρι με αυτό του Salgado , χρησιμοποιώντας μονοτική ταινία . Αυτός που θα μείνει όρθιος από τον "ξαφνικό θάνατο" των συνεχόμενων μπουκέτων που δίνουν ο ένας στον άλλο με τα ελεύθερα χέρια τους , θα είναι και ο νικητής !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.