Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

DARK BREED (1996)

Η PM ENTERTAINMENT επιστρέφει με δυναμικό φέσι από το διάστημα και ο Richard Pepin σκηνοθετεί (μιας και έχει βάλει και τα περισσότερα λεφτά στην παραγωγή) .
Διαστημόπλοιο πέφτει πριν της ώρας του σε λίμνη . Μέσα στο διαστημόπλοιο υπάρχει το πλήρωμα του Aquarius 7 παρέα με έναν εξωγήινο οργανισμό ο οποίος σκοπεύει να αποικίσει την γη με το ζόρι . Οι αστροναύτες καταφέρνουν να βγούν από το νερό , αλλά δεν είναι ο εαυτός τους . Έχουν γίνει όλοι μανιακοί δολοφόνοι , αφού έχουν μολυνθεί από τα εξωγήινα παράσιτα και μιλάνε σαν τον Darth Vader . Στο διαστημόπλοιο υπήρχαν μερικά δοχεία με εξωγήινα αυγά τα οποία οι αστροναύτες σκοπεύουν να τα εκκολάψουν και να δημιουργήσουν έναν στρατό . Εξαιτίας της απόλυτης μυστικότητας της αποστολής και της υπηρεσίας που την έχει διοργανώσει , δεν μπορεί να βοηθήσει καμία άλλη κυβερνητικη οργάνωση .
Ο Jack Scalia ( TEQUILA AND BONETTI , THE SILENCERS , RED EYE , KRAKEN: TENTACLES OF THE DEEP ) είναι ο Κάπτεν Nicolas T. Saxon , ο ηρωικός επιζώντας μιας ομάδας ειδικών δυνάμεων που είχαν πάει στον διαστημικό σταθμό Aquarius 2 για να βοηθήσουν το πλήρωμα . Δουλεύει για την μυστική υπηρεσία Omega και είναι παρασημοφορεμένος στρατιωτικός των Ειδικών Δυνάμεων . Πρέπει να βρει και να κανονίσει τους 6 αστροναύτες που το έχουν σκάσει ... Έχει προηγούμενα με τα εξωγήινα παράσιτα , αλλά στην πορεία αποκτάει προηγούμενα και με την υπηρεσία που συνεργάζεται . Την αποστολή Aquarius 2 την είχαν στείλει στο διάστημα με σκοπό να μολυνθεί !
Η Cindy Ambuehl ( PHANTASM 3 , RENEGADE , CODENAME: SILENCER , JAG ) είναι η Coni Burgess , μέλος της ομάδας του Saxon . Προσπαθεί να βοηθήσει τον Saxon , αλλά προλαβαίνει μόνο να τον προειδοποιήσει πως "έρχονται !" την ώρα που οι σφαίρες την χτυπάνε .
O Carlos Carrasco ( BLOOD IN BLOOD OUT ) είναι ο Fox , ο λατίνος υπεύθυνος για τις επικοινωνίες και τους υπολογιστές στην ομάδα του Saxon . Φοράει το καπελάκι του στραβά , οπότε ξέρεις πως ζει με τους δικούς του κανόνες .
Η Robin Curtis ( STAR TREK 3 & 4 , STAR TREK: THE NEXT GENERATION , THE UNBORN 2 , BLOODFIST 6: GROUND ZERO ) είναι η Marian Cleine , η γιατρός . Η γιατρός μαθαίνει πολλά για την Omega μέτα από μια πρώτη γνωριμία που είχε με ένα εξωγήινο έμβρυο που προσπάθησε να μπει στο στόμα της (αλα Alien) και πρέπει να εξαφανιστεί . Ο Saxon εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή για να την σώσει . Η εταιρία τους κυνηγάει όλους από 'δω και μπρός ...
H Donna W. Scott ( AUSTIN POWERS: INTERNATIONAL MAN OF MYSTERY , ENEMY OF THE STATE , WATER FOR ELEPHANTS ) είναι η Deborah , η γυναίκα του Saxon που βρισκόταν στην αποστολή του Aquarius 7 ! Αυτή μοιράζεται το σώμα της με την συνείδηση ενός "Επόπτη", κάτι σαν διαγαλαξιακό αστυνομικό , ο οποίος κυνηγάει τους Darkbreed και ονομάζεται Sibidra - βλέπε ABRAXAS: GUARDIAN OF THE UNIVERSE (1990) και THE HIDDEN (1987) για παρόμοια παλιοκατάσταση . H Sibidra έχει πρόσβαση στις αναμνήσεις της γυναίκας του Saxon και θέλει να βοηθήσει ... Ξέρει με ποιά σειρά πρέπει να πατήσει τα κουμπιά στην συσκευή που φυλάει τα αυγά για να ξεκινήσει η διαδικασία της αυτοκαταστροφής (βλέπε PREDATOR) ...
Από τους παραπάνω , μόνο ο Saxon και η γυναίκα του την βγάζουν καθαρή στο τέλος , μετά από έναν κόλαφο κυνηγητού σε κάτι ξεχασμένες αποθήκες .
Η τελική μορφή των εξωγήινων είναι μια πρώτη μελέτη στο πως θα έμοιαζε το PREDALIEN10 χρόνια πριν αποφασίσουν τα τζιμάνια της 20th Century Fox να εννώσουν τα δύο franchises .
------------------------------------------------
Αν ξέρει να κάνει κάτι σωστά η PM Entertainment (πέρα απ'το να δίνει ιδέες στην 20th Century Fox) , αυτό είναι να ανατινάζει αυτοκίνητα . Σε οποιονδήποτε τίτλο του ηρωικού καταλόγου της , ύπαρχουν μέσα εκρηκτικές σκηνές καταδίωξης με αυτοκίνητα που εκρήγνονται προς όλες τις κατευθύνσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.