Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

DIGITAL MAN (1995)


 Ο πιονιέρος της sci-fi-fesas στην δεκαετία του '90 , Phillip J. Roth ( PROTOTYPE , A.P.E.X. , TOTAL REALITY , NEW ALCATRAZ , MAXIMUM VELOCITY ) , επιστρέφει με δυνατή δυστοπική περιπέτεια με Matthias Hues και Ken Olandt !
O Ken Olandt ( APRIL FOOLS DAY , ο φουτουριστικός υπερ-ντετέκτιβ Zachary Stone στην τηλεοπτική σειρά του 1990 SUPER FORCE , LEPRECHAUN ) είναι ο ηρωικός Λοχίας Anders . Είναι αρχηγός μιας ομάδας σκληροτράχηλων στρατιωτών του μέλλοντος . Σκοπός του είναι να αποτρέψει ένα τρελαμένο cyborg που έχει στην κατοχή του τους κωδικούς εκτόξευσης 250 πυρηνικών κεφαλών απ'το να ανατινάξει τον πλανήτη στον αέρα ! Η υπόθεση εκτροχιάζεται ακόμη περισσότερο , όταν ο Anders αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως κάποιοι απ'την ομάδα του είναι επίσης cyborgs !
H Kristen Dalton ( TANGO & CASH , THE DEAD ZONE ) είναι η Gena . Παίζει ρομάντζο με τον Anders . Είναι μέλος της ομάδας , και υποθέτω πως δεν είναι cyborg , αφού δεν βλέπουμε το εν μέρη μηχανικό της πτώμα μέχρι το τέλος της ταινίας , σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τρεις της ομάδας !
O Adam Baldwin ( PREDATOR 2 , INDEPENDENCE DAY , THE X-FILES , FIREFLY , ANGEL , DAY BREAK , CHUCK ) είναι ο Κάπτεν West . Είναι αυτός που τρώει την κατσάδα από τους ανωτέρους του , επειδή χρησιμοποίησε την πειραματική μονάδα Digital Man για να αποτρέψει μια σοβαρή κρίση .
O Don Swayze ( BEACH BABES FROM BEYOND , CARNIVALE , TRUE BLOOD ) είναι ο δίδυμος αδελφός του Patrick Swayze . Κάνει τον οξύθυμο ιθαγενή της επαρχιακής πόλης . Παραλίγο να ξεκινήσει πυρηνικό όλεθρο με την καραμπίνα του .
O Clint Howard ( HELLSPEAK ) είναι μέλος της ομάδας διάσωσης που έχει αναλάβει να παραλάβει τον Digital Man , μετά την αποστολή του . Είναι cyborg , και κάποιος από τους ανώτερους του Baldwin χακάρει τον εγκέφαλο του και προκαλεί την πτώση του αεροσκάφους παραλαβής .
Ο Matthias Hues ( MISSION OF JUSTICE , BLACK BELT , PHOENIX 2 ) είναι ο τρελαμένος cyborg που τρομοκρατεί την μικρή επαρχιακή πόλη , γνωστός και ως Digital Man . O Digital Man υποτίθεται πως δουλεύει για τον διαστημικό στρατό του μέλλοντος και μόλις έχει ανακτήσει τους κωδικούς εκτόξευσης 250 πυρηνικών κεφαλών που είχαν κλέψει τρομοκράτες νωρίτερα !
Δηλαδή :
Μια σειρά από κακές επιλογές στο σενάριο , οδηγεί μια ολόκληρη πόλη σε αφανισμό .
Ο Digital Man φτάνει στην πόλη ενώ προσπαθεί να επικοινωνήσει με το αρχηγείο , το αρχηγείο στέλνει ομάδα από υπερκομάντος που δεν ξέρουν πως είναι cyborgs για να τον σταματήσουν αφού πιστεύουν πως ο Digital Man ήταν υπεύθυνος για την πτώση του αεροσκάφους διάσωσης , και οι ιθαγενείς βλάχοι της περιοχής θεωρούν καλή ιδέα να αρχίσουν να πυροβολούν το αρματωμένο βουνό με καραμπίνες γιατί έτσι ! Για όλα φταίει ο αδελφός του Patrick Swayze δηλαδή !
Με ακόμη λιγότερα λόγια :
Ντύσ'τους και βάλ'τους στην έρημο με κοστούμια και οπλάρες που περίσσεψαν από το PROTOTYPE (1992) και άσ'τους να κυνηγιούνται μεταξύ τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.