Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

13 EERIE (2013)


Γραμμένο από τον Christian Piers Betley ( STRANDED , BREAKOUT ) και σκηνοθετημένο από τον Lowell Dean ( WOLF COP ) .
Έξι φοιτητές της ιατροδικαστικής βρίσκονται αποκλεισμένοι σε κάτι απομακρυσμένα βαλτοτόπια τα οποία περικλείουν μια παλιά φυλακή και ολόκληρη η περιοχή χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την κυβέρνηση . Η ομάδα ξεκίνησε το ταξίδι εκεί με εκπαιδευτικούς/επιστημονικούς σκοπούς (για να εξακριβώσει τα αίτια θανάτου μερικών πτωμάτων ως τελικό διαγώνισμα πάνω στις γνώσεις τους) , έχοντας άγνοια για το τρομαχτικό παρελθόν των βιολογικών πειραμάτων που γίνονταν πάνω σε ισοβίτες κατάδικους στην παλιά φυλακή !
O Michael Shanks ( ο Δόκτωρ Daniel Jackson του STARGATE , ο Hawkman στο SMALLVILLE ) είναι ο Tomkins , ο καθηγητής εξεταστής της ομάδας των τελειόφοιτων . Ψύχραιμος και κλινικός σε σημείο κυνισμού . Ετοίμασε τα πτώματα με τέτοιο τρόπο , ώστε να τους δυσκολέψει όσο μπορεί περισσότερο . Ελέγχει την περιοχή που θα δοκιμαστούν οι φοιτητές μέσα από κάμερες που καλύπτουν τα διάφορα "σημεία εγκλήματος" .
Δυστυχώς τα πτώματα κάποια στιγμή ανοίγουν τα μάτια και τους παίρνουν όλους στο κυνήγι !
Το υπόλοιπο παραμένω-έφηβος-τα-τελευταία-10-χρόνια καστ , αποτελείται από τους :
Ο Brendan Fehr ( ROSWELL , FINAL DESTINATION , THE FORSAKEN , X-MEN: FIRST CLASS ) είναι ο Daniel .
H Katharine Isabelle ( GINGER SNAPS , FREDDY VS JASON , AMERICAN MARY ) είναι η Megan . Η δυναμική πρωταγωνίστρια της παρέας .
O Brendan Fletcher ( FREDDY VS JASON , TIDELAND , RAMPAGE ) είναι ο Josh .
Ο Jesse Moss ( GINGER SNAPS , FINAL DESTINATION 3 , THE UNINVITED , TUCKER & DALE VS EVIL ) είναι ο Patrick .
Οι υπόλοιποι δύο φοιτητές , η Kate και ο Rob , δεν έχουν καν φωτογραφίες στο imdb , οπότε δεν θα ασχοληθώ με το που τους έχω ξαναδεί , γιατί δεν τους έχω ξαναδεί κάπου - η μια είναι κασκαντέρ , ο άλλος είναι πουθενάς . Είναι οι πιο απλοί εμφανισιακά , οπότε ο κινηματογραφικός δαρβινισμός τους θέλει πρώτους ανάμεσα στα σαπισμένα δόντια των νεκροζώντανων !
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Η πτωμαίνη αναδύεται εκτός οθόνης μαζί με αναμνήσεις από την δεκαετία που ανέδειξε το συγκεκριμένο είδος , είτε μέσω της καφρίλας των ζωντανών γευμάτων , είτε μέσω της αίσθησης που αφήνουν οι λάτεξ δημιουργίες του make-up τμήματος της παραγωγής . Ο σκηνοθέτης είναι φανατικός του συγκεκριμένου είδους ταινιών και φαίνεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.