Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

OPPAI CHANBARA: STRIPTEASE SAMURAI SQUAD (2008)


"Λεπίδες , Μωρά & Βυζιά" , όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώφυλλο του dvd - οπότε ξέρεις τι να περιμένεις από την συγκεκριμένη παραγωγή της ομάδας που μας έδωσε και το επίσης λαχταριστό ONECHAMBARA: ZOMBIE BIKINI SQUAD (2008) !
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον μετρ της ενήλικης χοντράδας , Akira Hirose , γνωστό και ως CHANBARA STRIPTEASE στην Αγγλική αγορά - η συγκεκριμένη έκδοση των 66 λεπτών πρέπει να είναι η "soft-core έκδοση" , αφού παίζουν μερικές σκηνές καυτού σεξ στα γρήγορα .
Για άλλη μια φορά , πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κορίτσια από τον κόσμο του σκληροπυρηνικού ερωτικού κινηματογράφου , όπως η Ruru Anoa , η Mina Asa και η Sasa Handa !
Η Lili ( Mina Asa ) είναι η κληρονόμος μιας μεγάλης φατρίας ηρωικών γυναικών σαμουράι . Η μητέρα της έχει πεθάνει και ζει με την γιαγιά της . Την ημέρα των 20ων γενεθλίων της , η γιαγιά της για να της μάθει την μυστική τέχνη του Sayama Hashinryu , την στέλνει 300 χρόνια στο παρελθόν Quantum Leap-style , με σκοπό να αποδείξει την αξία της και να εξασκήσει το μοναδικό αυτό στυλ ξιφομαχίας το οποίο χρησιμοποιείται μόνο από τις γυναίκες της οικογένειας : δηλαδή , το πολεμάω-γυμνόστηθη ...
Ούτε στριπτιζ , ούτε ομάδα σαμουράι . Η Lili πετάει τα ατσαλένια στήθη της  που φωσφορίζουν έξω ανά πάσα στιγμή και αντιμετωπίζει τους κακούς με τον μοναδικά υπνωτικό της τρόπο !
Στην Ιαπωνία του 18ου αιώνα , η Lili θα συναντηθεί με τους πρόγονους της (μια εκ τον οποίων είναι και η Sasa Handa) και θα κληθεί να υπερασπιστεί μέχρι τέλους , όχι μόνο την τιμή της οικογενείας της , αλλά και το μικρό χωριό τους από την δολοφονική μανία μιας σατανικής γκέισας ( Ruru Anoa ) και των ζόμπι-Νίντζα της που τρομοκρατούν χωρίς οίκτο την περιοχή !
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Υπάρχει μια χαλαρή γενικότητα .
Μη περιμένει κανείς σάπιες ορδές , απλά υπάρχουν δυο τρία ντυμένα Νίντζα .
Τα βλέμματα είναι παγιδευμένα στο μπούστο των πρωταγωνιστριών έτσι κι αλλιώς ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.