Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ROBO GEISHA (2009)


 Η Ιαπωνική Β-Βιντεο-παράκρουση φτάνει σε νέα επίπεδα υπεροξυγόνωσης με άλλη μια παρουσίαση από την αιματοβαμμένη βιβλιοθήκη της υστερικής συλλογής του Θείου Αράχνη
Ο πρωτεργάτης της "Νέας Σάρκας" , Yoshihiro Nishimura ( TOKYO GORE POLICE ) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και εκτέλεση των ακραίων ειδικών εφέ , ενώ εμφανίζεται και στην ταινία ως γιακουζέος αρχηγός ! 
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον επίσης παρανοϊκό , Noboru Iguchi ( SUKEBAN BOY , THE MACHINE GIRL ) .
Οι δύο πρωτοπόροι της βιντεο-σάρκας είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στο αμφιλεγόμενο A LARVA TO LOVE (2003) . Ακολούθησε μια εκρηκτική συνέχεια με το FINAL PUSSY (2005) - μια σκληροπυρηνική ερωτική ταινία με την Nana Natsume (όταν ο Iguchi γύριζε κυρίως πορνογραφικές ταινίες για λογαριασμό της Soft On Demand και άλλων εταιριών) - και από τότε η τρελοπαρέα συνεχίζει να αραδιάζει ταινίες στο ανυποψίαστο κοινό που απογειώνουν κάθε φορά την καφρίλα σε νέα άκρα ...
Η ταινία επικεντρώνεται στις περιπέτειες των δύο ορφανών αδελφών και στις μεταξύ τους σχέσεις , των Yoshie ( Aya Kiguchi - NEGATIVE HAPPY: CHAINSAW EDGE ) και Kikue Kasuga ( Hitomi Hasebe - BATTLE ROYAL II: REQUIEM ) , οι οποίες πέφτουν στα χέρια του σατανικού κατασκευαστή ατσαλιού Hikaru Kageno ( Takumi Saito - VAMPIRE GIRL VS FRANKENSTEIN GIRL , 13 ASSASSINS )
Ο Kageno τις μετατρέπει σε cyborg ερωτικούς δολοφόνους για να του κάνουν τα θελήματα ! Η Kikue ως μεγαλύτερη και αγαπημένη κόρη που είχε κοινωνικό στάτους ως γκέισα , έχει μεγαλύτερη έφεση στην βια , ενώ η Yoshie που ήταν πάντα υπό τις διαταγές της είναι πιο ευγενική και χαμηλών τόνων . Και οι δύο τους , μετά από εντατική εκπαίδευση (τόσο στην ερωτική , όσο και στην τέχνη του θανάτου) γίνονται διεστραμμένοι δολοφόνοι με λεπίδια που βγαίνουν από κάθε πιθανή (και απίθανη) οπή του σώματος τους !
Ο Kageno , πέρα από τις πολιτικές (και οικογενειακές) εκκαθαρίσεις που έχει κατά νου , σκοπεύει να αποκτήσει όλη την δύναμη στην Ιαπωνία , απειλώντας πως καταστρέψει με βόμβα το Τόκιο με 17 φορών μεγαλύτερης ισχύος από μια ατομική βόμβα αν δεν του παραδοθεί η εξουσία ! Την βόμβα θα την τοποθετήσει μέσα στο ηφαίστειο Fuji , χρησιμοποιώντας το οικογενειακό κάστρο του το οποίο μετατρέπεται σε γιγαντιαίο ρομπότ και αντιγράφει κάθε του κίνηση - Pacific Rim style !
Οι δύο αδελφές θα ξανασυναντηθούν ως αντίπαλοι προς το τέλος της ταινίας , μιας και ο Kageno έχει μετατρέψει την Kikue σε super-robo-geisha , σβήνοντας της την μνήμη ! 
Η ιέρεια του ερωτικού σινεμά που έκανε στροφή στο genre βιντεοτρόμιο Asami ( MEATBALL MACHINE , SUKEBAN BOY , THE MACHINE GIRL , RAPE ZOMBIE: LUST OF THE DEAD TRILOGY , GUN WOMAN ) είναι η μια από τις δύο Goblin Κυρίες δολοφόνους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.