Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

SILENT NIGHT ZOMBIE NIGHT (2009)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Sean Cain ( editor/σκηνοθέτης/ηθοποιός με εμφανίσεις σε ταινίες του Creep Creepersin όπως τα CAGED LESBOS A-GO-GO , VAGINAL HOLOCAUST , αλλά και σε άλλα Β-αριστουργήματα όπως τα PSYCHON INVADERS , WEREWOLF IN A WOMEN'S PRISON , WARNING: PEDOPHILE RELEASED και INCEST DEATH SQUAD ) , ο οποίος σύμφωνα με τον Robin Pierce του Gorezone Magazine , "ΑΠΟ-ΡΟΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΡΟΜΕΡΟ !" !
Συνήθως τέτοιες αβρότητες μεταξύ φίλων σε οποιοδήποτε κύκλωμα , συνοδεύονται από θορυβώδη ξερατά από αυτούς που δεν ανήκουν στον στενό κύκλο τους , αλλά υπάρχει μια υποψία πως ο Cain βρίσκεται σε καλό δρόμο .
Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα δολοφονικός ιός ξεσπάει στο Los Angeles , μετατρέποντας τους κατοίκους του σε μανιακούς νεκροζώντανους και την γιορτινή ατμόσφαιρα σε κραυγή αγωνίας !
Την ίδια στιγμή ο Αστυνομικός του Τμήματος του Los Angeles , Frank Talbot ( Jack Forcinito - BLACK BELT , SAWBONES , MUTANT SPECIES ) , ετοιμάζεται να χωρίσει με την γυναίκα του και να τα σπάσει με τον καλύτερο του φίλο και συνάδελφο Nash Jackson ( Andy Hopper ) , μιας και ο φίλος του φαίνεται να έχει σχέση με την γυναίκα του !
Το μικροαστιλίκι θα συμπέσει με την ζόμπι αποκάλυψη και οι πρωταγωνιστές του ερωτικού τριγώνου θα βρεθούν στο κέντρο των αιματοβαμμένων εξελίξεων με τόσο βίαιο τρόπο που θα πρέπει να ξανασκεφτούν τις προτεραιότητες τους ...
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ :
Ο Vernon "Lay off some steam Bennett" Wells ( THE ROAD WARRIOR , COMMANDO ) είναι ο Paul Irwin . Αυτός και η καλά οπλισμένη παρέα του γυρίζουν τους δρόμους του LA με το Hummer τους και τους "καθαρίζουν" προσπαθώντας να βρουν επιζώντες . Υπάρχει ένα κτήριο προστατευμένο από φράκτες όπου προσπαθούν να ξαναχτίσουν τον πολιτισμό . Ο Paul γνωρίζει για τους νεκροζώντανους , αλλά δεν προλαβαίνει να κάνει και πολλά , μιας και η εμφάνισή τους περιορίζεται σε μερικά μόλις λεπτά .
H Felissa Rose ( SLEEPAWAY CAMP ) είναι η Elsa Lansing . Μέλος της ομάδας του Irwin . Αυτή μένει ζωντανή μέχρι το τέλος της ιστορίας , δίνοντας μια ανάσα ελπίδας αφού υποτίθεται πως θα οδηγήσει όσους έχουν απομείνει στο ασφαλές καταφύγιο ...
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Οι μολυσμένοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες . Σε αυτούς που περιφέρονται σαν συγκαμένοι και σε αυτούς που τρέχουν σαν τους τρελούς . Οι δρομείς έχουν χαρακτηριστικά κόκκινα μάτια και σύμφωνα με την μαρτυρία του Irwin , κάτι ανόσιο που μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχει ξαναδεί , βρίσκεται τυλιγμένο γύρω από το μέρος του εγκεφάλου που ελέγχει τις κινητικές λειτουργίες . Ευτυχώς δεν βλέπουμε απροσάρμοστους με μπλουζάκια συγκροτημάτων , πράγμα που σημαίνει πως έχουν πέσει λεφτά στην παραγωγή (2,7 εκατομμύρια) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.