Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

AUTUMN (2009)

Η σιωπή είναι όντως η μοναδική σωτηρία . Επίσης η συγγραφή είναι η μοναδική σου σωτηρία , γιατί διαβάζεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις και πράττεις ανάλογα !
Το AUTUMN είναι μια δραματικά φθινοπωρινή περιπέτεια επιβίωσης γεμάτη νεκροζώντανους , γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Steven Rumbelow ( KING LEAR ) - βασισμένο στην DIY ζόμπι νουβέλα (η πρώτη απ'τις τέσσερις αυτο-εκδόσεις) με τον ομώνυμο τίτλο του David Moody . Γνωστό και ως AUTUMN OF THE LIVING DEAD και DEAD MEN WALKING .
500 χιλιάδες δολάρια Καναδά ισοδυναμούν με 110 λεπτά αγχωμένης σιωπής (και άλλο τόσο αγχωμένης θέασης εκτός οθόνης) , καθώς τα εκατομμύρια των νεκροζώντανων που έχουν εμφανιστεί μετά το ξέσπασμα δολοφονικού ιού (ο πληθυσμός του πλανήτη μειώνεται γελοιοδέστατα κατά 99%) , έχουν ξεκινήσει να αναστατώνονται από το φως και τον ήχο ! Η μοναδική ελπίδα επιβίωσης στα νέα δεδομένα του κόσμου , είναι η ζωή στην απόλυτη ησυχία και το σκοτάδι ... Η ταινία ακολουθεί την προσπάθεια επιβίωσης μιας ομάδας ανθρώπων με μηδαμινές προμήθειες που καταλήγουν σε μια φάρμα - με ότι συνεπάγεται αυτό στις μεταξύ τους σχέσεις και στην αντιμετώπιση των μανιακών νεκροζώντανων κανίβαλων ...
Γκεστ-σταριλίκι του Τρόμου :
Ο David Carradine είναι ο άστεγος Philip . Κάνει ένα σύντομο και ημίτρελο πέρασμα μοναχικού μαμάκια μέσα στα χαλάσματα . Αυτή είναι μια από τις πολλές μεταθανάτιες εμφανίσεις του γουστώζου μάστερ Κούνγκ Φου σε υπερ-βιντεό φέσια - πέθανε Ιούνιο , η ταινία βγήκε τον Οκτώβριο του 2009 .
Ο Dexter Fletcher ( THE ELEPHANT MAN , GOTHIC , LOCK STOCK AND TWO SMOCKING BARRELS , DOOM , KICK ASS , DEAD CERT , ZOMBIES VS COCKNEYS ) είναι ο Michael .
O συγγραφέας της νουβέλας , David Moody , είναι το καραφλό ζόμπι (βλέπε φωτό στο πλάι) . Υπάρχει σε αυτή τη πόζα στο εξώφυλλο του Αμερικάνικου dvd .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.