Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

DIE ZOMBIEJAGER (2005)


Γραμμένο από 5 διαφορετικούς ανθρώπους , που προέρχονται από 5 διαφορετικές χώρες . Σκηνοθετημένο από τον Jonas Wolcher , ο οποίος έσκασε 4.400 ευρώ για να κάνει το κέφι του . Αυτή είναι η πρώτη του βιντεοταινία , γεμάτη χαοτικές λήψεις , γλοιώδη χαβαλέ , ebm και μπλακ μέταλ ...
Κάπου στο κοντινό μέλλον η Σουηδία δέχεται εισβολή από νεκροζώντανους κανίβαλους !
Όλα ξεκίνησαν από μερικά μολυσμένα κουτιά με γάλα . Συν το γεγονός πως σατανικός τύπος με μουτσούνα και κόκκινη ρόμπα κάνει ανίερες τελετουργίες με σκοπό να δημιουργήσει τον σούπερ ζόμπι μαχητή .
Ο υπεύθυνος της σατανικής εξάπλωσης των νεκροζώντανων ...
3 σκληροτράχηλοι Γερμανοί "κυνηγοί ζόμπι" (που πρέπει να τους μαζέψαν από τοπικό γκοθάδικο) , καλούνται να καθαρίσουν την χώρα και να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού στην γειτονική Γερμανία  .
Ο Aldo Cunei είναι ο Claudio Dragonetti . Είναι ο Ιταλός πληρωμένος δολοφόνος που ανταγωνίζεται την ομάδα των Ζόμπι Κυνηγών μέσα στο χάος . Φαίνεται να είναι παλιοί γνωστοί . Υπάρχει ιστορία μεταξύ τους που δεν ανακαλύπτουμε ποτέ . Έχουν όλοι τον ίδιο σκοπό : να εξολοθρεύσουν τους νεκροζώντανους ...
Ο σατανικός Zombie Master τον μεταμορφώνει στον απόλυτο ζόμπι μαχητή με την βοήθεια μαύρης μαγείας και αποκριάτικων σκηνικών , ενώ η τελική μάχη με τους παλιούς του γνωστούς θα ολοκληρώσει τον κλαυσίγελο !
Χαρακτηριστικό δείγμα νεκροζώντανου .
---------------------------------------
Ο Claudio Dragonetti είναι η μεγαλύτερη μορφή της ταινίας , τόσο στην κανονική του μορφή , όσο και στην ζόμπι του υπόσταση . O Wolcher συνέχισε την περιπέτεια στο Dragonetti-κο σύμπαν , κυκλοφορώντας την δεύτερη ταινία του το 2010 με τίτλο DRAGONETTI THE RUTHLESS CONTRACT KILLER . Ανακοινώθηκε πως το 2015 θα κυκλοφορήσει και η συνέχεια των περιπετειών του αδίστακτου πληρωμένου δολοφόνου/ζόμπι φρίκουλα με τίτλο DRAGONETTI 2: AN EYE FOR AN EYE .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.