Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

DEAD WALKERS: RISE OF THE 4TH REICH (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο μετά από έρευνα πολλών χρόνων από τον Βρετανό απόκρυφο ντουκουμενταριστή/Β-φέσα , Philip Gardiner ( GNOSIS THE SECRET OF SOLOMON'S TEMPLE REVEALED , SECRETS OF THE SERPENT: IN SEARCH OF THE SACRED PAST , GOD KINGS , JESUS BLOODLINE , 2012 κτλ θέματα που απασχολούν την παρθένα νεολαία άνω των 40 ) .
Το 1945 ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε για τον περισσότερο πλανήτη . Οι ναζί εξαφανίστηκαν από προσώπου γης . Επιστήμονες και στρατιωτική ελίτ δραπέτευσαν σε άλλες χώρες . Άλλοι στην Ρωσία , άλλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι πιο γουστώζοι βρήκαν καταφύγιο στις ζούγκλες της Λατινικής Αμερικής !
Μια ξεχασμένη και άκρως απόρρητη ομάδα από ισχυρούς άντρες και γυναίκες είχαν δημιουργήσει την Μυστική Εταιρία "Ναζί Μυστικισμός" ...
Δεκαετίες μετά το τέλος του πολέμου , η αποστολή αυτών των ανθρώπων έφτασε σχεδόν στο τέλος της . Το 4ο Ράιχ είναι έτοιμο και πιο δυνατό από ποτέ ! Ένας στρατός κολασμένων ψυχών είναι καθ'οδών !
Και φυσικά ποια είναι η πρώτη δουλειά των γενναίων της Τέταρτης Αυτοκρατορίας !;
Να κρεμάσουν σημαίες με σβάστικες μέσα σε μια αποθήκη και να αρχίσουν να βασανίζουν γυναίκες !
ΤΑ ΖΟΜΠΙ:
Οι "ναζί" έχουν αιχμάλωτους με λευκές φόρμες απολύμανσης τους οποίους έχουν μετατρέψει με σατανικό ναζί τρόπο σε νεκροζώντανους . Τα χιλιάδες φίλτρα της κάμερας που χρησιμοποιεί ο σκηνοθέτης , βοηθάνε στο παραμύθιασμα του θεατή ...
Στα 47 λεπτά εμφανίζεται και ο ζόμπι ubersturmfuerher , αναφωνόντας σε άπταιστα ναζι-αγγλικά βιντεοπαιχνιδιού ένα "πιάζντε ντον" , συμβάλοντας έτσι στην έξτρα παράνοια των φυλακισμένων που έχουν αφηνιάσει και έχουν αρχίσει να τρέχουν μέσα στην αποθήκη .

-------------------------------------------------
Δεν έχει τύχει να δω ποτέ κάποιο από τα ντοκυμαντέρ του κύριου Gardiner , αλλά έτσι και είναι τόσο ψυχεδέλεια όσο η ταινία , θα πρέπει να αξίζουν τον παρακινδυνευμένο κόπο μιας τουλάχιστον παρακολούθησης .
Απ'τις πιο δύσκολες στιγμές του μήνα .
Στα 25 πρώτα λεπτά της ταινίας δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει (ολοκληρώνεται στα 77 λεπτά) - ευτυχώς που υπάρχουν και οι συνόψεις στο ίντερνετ και έγραψα όσα έγραψα για την "υπόθεση" στην εισαγωγή , αλλιώς θα έπρεπε να πειραματιστώ στην δημιουργική γραφή για να αποκρυπτογραφήσω την αχαλήνωτη βιντεο-φαντασία του Gardiner - συνεντευξιαζόμενος Άγγλος κομάντο αφηγείται την αιματοβαμμένη συνάντηση του με τους ναζί μέσα από μπερδεμένα flashbacks ανάμεσα σε αναμνήσεις και παρόν "εφιάλτης-μέσα-στον-εφιάλτη-μέσα-στον-εφιάλτη" , τίγκα στα χρωματικά φίλτρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.