Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

BUCK WILD (2013)


Γραμμένο με όρεξη για χαβαλέ από τους Matthew Albrecht και Tyler Globt , και σκηνοθετημένο από τον δεύτερο .
Τέσσερεις φίλοι , ο Craig (ο φιλήσυχος με την γκόμενα που τον απατάει) , o Tom (ο γυαλάκιας με ότι χαρακτηριστικό συνεπάγεται αυτό) , o Lance (ο άνετος γκομενιάρης) και ο Jerry (ο ψυχωτικός ξάδελφος του Craig , που πιθανόν να καταζητείται σε κάποια πολιτεία) πάνε οδοιπορικώς στο Τέξας για να ξεσκάσουν στο σαββατοκύριακο τους με λίγο πατροπαράδοτο μεθυσμένο κυνήγι . Για αρχή θα γνωρίσουν τους ιδιαίτερους κατοίκους της περιοχής όπου θα διαμείνουν , τον σερίφη/υπεύθυνο για τα άγρια ζώα (κυκλοφορεί ένα λυσσασμένο τσουπακάμπρα που μάλλον είναι και ο ασθενής μηδέν της ζόμπι πανούκλας) και θα φτάσουν με τα χίλια ζόρια στον προορισμό τους . Στο ράντζο "Buck Wild" , θα γνωριστούν με τον ιδιοκτήτη , τον Clyde (ο οποίος δεν φαίνεται και τόσο καλά μιας και τον έχει δαγκώσει το λυσσασμένο τσουπακάμπρα) και την πεταχτούλα κόρη του Candy .
Ο Lance είναι ο πρώτος που θα μολυνθεί , αφού το σεξ με την επίσης μολυσμένη Candy δεν θα αποδειχτεί καλή ιδέα ...
Τα γεγονότα διαδέχονται την μια εκκεντρική ερμηνεία μετά την άλλη , μέσα σε μια ιλαρή ατμόσφαιρα αποκάλυψης .
Ο Matthew Albrecht είναι ο Craig . Τα αδέλφια του Matthew , Phillip και Whit , κάνουν τον "ντόπιο" και τον "ιερέα" αντίστοιχα .
O Matthew Albrecht είναι ο μοναδικός από τους τέσσερεις φίλους με μικρή φιλμογραφία άξια αναφοράς . Μέσα στο 2011 έπαιξε στο BUNNYMAN (2011) - αυτό με τον μανιακό λαγουδάνθρωπο και στο THE ARTIST (2011) - αυτό με τον μανιακό μουγκό που πήρε όλα τα Όσκαρ .
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Καταρχάς δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω τον πλαστικούρα ΤΣΟΥΠΑΚΑΜΠΡΑ που χρησιμοποίησαν για φορέα του κακού ! Κατά τα άλλα τα ζόμπι είναι κλασικής κοπής , με μηδαμινό παράγοντα αγωνίας , καθώς η ταινία δεν φαίνεται να παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά . Τρανταχτό παράδειγμα η σκηνή "ψυχανάλυσης" , όπου ο Craig μιλάει ξαπλωμένος σε έναν καναπέ για τα συναισθήματα του σε έναν μαστουρωμένο από brownies ζόμπι Lance - ο οποίος του κάνει ερωτήσεις για τα παιδικά του χρόνια σε μια διάλειψη διαύγειας . Επίσης ο Tom καταφέρνει πάντα να βρίσκεται με το σώβρακο , αφού όλο και κάποιος θα τον γδύσει (είτε αυτός είναι άνθρωπος που θέλει να τον τιμωρήσει που παραβίασε την ιδιοκτησία του , ή κάποιο ζόμπι που πετάγεται από το πουθενά) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.