Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

DEAD LIFE (2005)

Το DEAD LIFE (2005) είναι γραμμένο , σκηνοθετημένο και φτιαγμένο με τα λεφτά του William Victor Schotten ( SABBATH , THE BRASS RING ) . Η Brain Damage Films ανέλαβε την ευθύνη για την διανομή , πιστή στους κανόνες αυτιστικής αισθητικής που διέπουν την βιβλιοθήκη ταινιών της . Το 2010 κυκλοφόρησε η Redux έκδοση αναβαθμισμένα τα ειδικά εφέ για τους απαιτητικούς του σκληρού φεσιού και μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσει και η συνέχεια του έπους με τον τίτλο DEAD LIFE 2: NECRODEVILS (2014) !
Στην Κεντρο-δυτική Αμερική έχει ξεσπάσει επιδημία δολοφονικού ιού που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζωντανούς νεκρούς και ακούει στο όνομα Necrotizing Faceitis M ( "ΝΕΚΡΟΤΙΚΟΣ ΦΕΣΙΤΗΣ Μι" ;! ) !
Η ιστορία επικεντρώνεται στον Maxx και τους φίλους του , οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν όπως μπορούν μέσα στο μάτι του νεκροζώντανου κυκλώνα :
Πίνοντας μπύρες . Ή αυτό συμβαίνει εκτός οθόνης ;
---------------------------------------------
Η προβολή προκαλεί μια γενικότερη αρνητική στάση απέναντι στις χαρές της ζωής - πέρα από το όνομα του Νεκροτικού Φεσίτη (μήπως να άλλαζα ξανά το όνομα του Blog ;) , είναι από τις (όχι και τόσο στο συγκεκριμένο genre) ελάχιστες στιγμές που θέλεις να πυροβολήσεις στα μούτρα τον σκηνοθέτη και όχι τα ζόμπι . Τα εφέ είναι φεσοτικά σαν τον ιό . Η εικόνα είναι  ποιότητας 8mm και ενώ θα μπορούσε να σώσει κάπως την κατάσταση , καταρρακώνει εντελώς την ήδη νεκρή διάθεση για συνέχιση της προβολής μέχρι το τέλος του βίντεο .
Έχεις πάψει να ενδιαφέρεσαι για τους πρωταγωνιστές πριν καν εμφανιστούν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.