Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

STORM OF THE DEAD (2006)

Το απαράδεκτο STORM OF THE DEAD είναι ταινία της B.C Entertainment Group της οποίας ανέλαβε την διανομή η Brain Damage Films . Γραμμένο και σκηνοθετημένο (είναι αυτός που κρατάει την βιντεοκάμερα . Παίζει κι όλα , αλλά δεν κάνει και τα δύο ταυτόχρονα) από τον Bob Cook ( ROCK-A-DIE BABY , LYCANTHROPE ) .
Μετά από έναν ισχυρό τυφώνα κάπου στην Florida (κατηγορίας 5 , ο Πρόεδρος έλαβε μέτρα μετά από αυτό - δυστυχώς δεν φρόντισε να απαγορεύσει την δημιουργία ταινιών που να έχουν το ίδιο θέμα, οι παραστρατιωτικοί της περιοχής που αναλαμβάνουν να κρατήσουν την δημόσια τάξη , πυροβολούν και σκοτώνουν έναν μαύρο επειδή πίστεψαν πως ήταν πλιατσικολόγος !
Η ζωή θα κυλούσε το ίδιο ευχάριστα τόσο για αυτούς μετά από αυτό όσο και για εμάς , εάν η γιαγιά του εν λόγω θύματος ΔΕΝ ήταν Voodoo Βασίλισσα !
Το αποτέλεσμα :
90 λεπτά ανουσιότητας με τον ζόμπι εγγονό να περιφέρεται στους βάλτους και να σκοτώνει τους υπερτροφικούς χαρακτήρες της ιστορίας ...
ΤΑ ΖΟΜΠΙ :
Μην κάνεις χαρά , ΕΝΑ έχει και αυτό είναι σαν να έχει ντυθεί για το αποκριάτικο πάρτι . Κάθε φορά που είναι να εμφανιστεί , τρίζουν τα ηχεία από τα ουρλιαχτά του .
----------------------------
Το πόσο αίσχος είναι το θέαμα , μπορεί να το καταλάβει κανείς από το αρχικό DIY εξώφυλλο του dvd , πριν αναλάβει την επαίσχυντη παραπλάνηση του κοινού η Brain Damage Films .
 Ως δεύτερη απόδειξη αίσχους , θα παραθέσω αγαπημένα σχόλια μετά την παρακολούθηση του trailer στο youtube (κάτι που συνηθίζω να κάνω με ταινίας της Brain Damage)
O Harvey Operiano έγραψε : "Idiot movie ! This is fvckin sh*t "
Ο BeatzGHuy αναφέρει : "wtf is this shit"
O jakecoppin86 εξοργίζεται : "crap do not watch this bullshit of a movie"
Ο mrssoon2bhardy δεν μασάει τα λόγια του και γράφει χαρακτηριστικά : "GAAAY ASS MOVIE poor execuse of a movie the director sucks dick he shud just make pornos just sayin"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.